Arama sonuçlarınız

1. M

TEMİZ BAKIMLI CJ5

Ynt: TEMİZ BAKIMLI CJ5

2. M

TEMİZ BAKIMLI CJ5

3. M

TEMİZ BAKIMLI CJ5

4. M

TEMİZ BAKIMLI CJ5

5. M

TEMİZ BAKIMLI CJ5

Arkadaşlar araç mayıs ayında komple boyanmıştır . Hidrolik direksiyon, MANGELS jant, DANA 44 diferansiyel, COOPER lastikler , BESTOP tente ve bikini , SELECTRA hub ,RECARO koltuklar , MIDLAND telsiz , önler disk fren, lpg ve çeki demiri.. Araçla istanbuldan rizeye sürerek gittim orda ayder -...

6. M

BF Goodrich mi Cooper STT mi ?

Ynt: BF Goodrich mi Cooper STT mi ? Selamlar benim aracımda 31 cooper stt var çok memnunum ancak ben lastik ebatını 33 e yükseltmek istiyorum ilgilenirseniz tel numaram 05325175362 ...

7. M

CJ5 için 33 veya 35 Lastik Arıyorum..

Ynt: CJ5 için 33 veya 35 Lastik Arıyorum.. elimde çok yakın çekilmiş fotoğraf yok ancak aracın resmini ekliyorum l telefon numaram 05325175362 ...
  8. M

Ynt: CJ5 için 33 veya 35 Lastik Arıyorum.. Evet lastikler COOPER STT ve gayet iyi durumda sadece daha büyük ebat lastik istediğim için değişeceğim dilediğiniz zaman arayabilirsiniz..
  9. M

Ynt: CJ5 için 33 veya 35 Lastik Arıyorum.. Selam size ulaşabileceğim bir telefon numarasını bana mej atarmısınız. lastiklerle ilgili görüşmek isterim. teşekkürler...

10. M

Arkadaşlar 1979 cj5 im için 33 veya 35 makul fiyatlı lastik arıyorum..aracımın üzerinde şu an 31 COOPER lastik var ancak yükseltmek istiyorum .kullanılmış olabilir yada takas yoluylada olabilir . ilgilenen arkadaşlar 05325175362 nolu telden ulaşabilirler..teşekkürler...

11. M

Satılık Çok Bakımlı CJ5

Ynt: Satılık Çok Bakımlı CJ5
  12. M

Satılık Çok Bakımlı CJ5

Ynt: Satılık Çok Bakımlı CJ5 selam doğru bildiniz araç çayelinde ama raşottan değilim fakat çok yakınım sanırım sizde bana yakınsınız

13. M

Satılık Çok Bakımlı CJ5

Herkeze selamlar.i 1979 model cj5 Hidrolik direksiyon ,Önler disk fren ,MANGELS krom jantlar, DANA 44 defransiyel , BESTOP tente-bikini ,MIDLAND telsiz, SELECTRO hub ,COOPER lastikler.RECARO yarış koltukları ,6 adet sis farı ,2 adet benzin bidonu , çeki demiri ,LPG ve full krom aksesuar. Araç...
  14. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar adım Mehmet Akif Aslan 40 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum aslen Rizeliyim . Dj ve tonmaister olarak çalışıyorum 1979 model cj5 im var ilk arazi aracım, yeni aldım ve tabiatıyla konuya acemiyim. Tavsiyelerde bulunacak tecrübeli arkadaşlara şimdiden çok...
  15. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selam. Ben Mehmet Akif Aslan.39 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum.Foruma yeni üye oldum.Motosiklet kullanıcısıyım fakat 4x4 lerle ilgileniyorum.Henüz bir arazi aracım yok fakat buradaki tecrübeli arkadaşlarla tanışıp yardım alabileceğimi...

16. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? SUZUKI INTRUDER M800
  17. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam ben m.akif aslan 39 yaşındayım istanbulda yaşıyorum motosiklet kullanıcısıyım.4X4 lerle ilgileniyorum fakat henüz bir araca sahip değilim burdaki tecrübeli arkadaşlardan yardım alabileceğimi düşünüyoırum herkesle tanışmak dileğiyle iyi sürüşler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri