Arama sonuçlarınız

1. K

Garmin tümleşik haritaları ayırma

Ynt: Garmin tümleşik haritaları ayırma karadeniz otoyolu uzun süre böyle bir program aradı belki işine yarar

2. K

Garmin Navcity Turkey 2011.07 Haritası..

Ynt: Garmin Navcity Turkey 2011.07 Haritası.. arkadaşlar nette haritanın poilerinin bozuk olduğu belirtiliyordu. düzeltilmişmi bilgisi olan varmı? 8)
  3. K

Garmin Topo harita yükleme sorunsalı

Ynt: Garmin Topo harita yükleme sorunsalı arkadaşım birleştirme programı onu muhtemelen yapmıştır venturer arkadaşımın dediği gibi cıhazın haritalar menüsünden ilgili haritayı(60 csx te her bölüm teker teker seçilerek yapılır diğer gpslerde tek harita seçilerek yapılabilmektedir.) seçip...

4. K

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? 60 cx'e 3.90 türkçe versiyon yükledim sorunsuz çalışıyor. ancak bazı arkadaşlar 4.00 yada 3.70 versiyon öneriyon öneriyorlar. eğer varsa türkçe sürüm linklerini verebilirmisiniz. selamlar
  5. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye link çalışıyor arkadaşım. 122 sırada kayıtlı tam olarak kaçıncı sayfada olduğunu bilmiyorum. Ancak senin verdiğin linkteki hangisi

6. K

GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek bülbülü altın kafese koymuşlar "ahh vatanım demiş memleket haritası istiyoruz ancak yolları güncellenmiş şekliyle belki de hiç yolu olmayan topografik eş yükselti eğrilerinin ve coğrafi noktaların bulunduğu harita istiyoruz arkadaşım ydda böyle...

7. K

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek ben nette bulunan 125 mb cıvarındaki türkiyenin batı kısmanı içeren haritayı parçaladım ama 660 mb haritada farklı format var. merakla bekliyorum selamlar
  8. K

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek cedrus arkadaşım bunu nasıl ,hangi program ile yaptın anlatmayacakmısın? .............. selamlar
  9. K

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek sn karadeniz otoyolu forumda takip ettiğim kadarıyla uzun süreden beri bu program ile ilgileniyorsunuz 660 mb lik haritanın katmanlarını ayırabiliyormusunuz? ben ayıramadım. ayrıce kanaatimce 660 mb lik haritanın tarzı önceki haritalardan...

10. K

Symbian İçin Navigasyon Yazılımları?

Ynt: Symbian İçin Navigasyon Yazılımları? garmin cıhazınızı çalıştırdıktan sonra ayarlar-verilerimi yönet-yollar kısmında aktif yolu kaydet derseniz iz kaydı yapıyor bildiğim kadarıyla ayrıca seçeneklerden de özellikleri değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum. ayrıca diğer gps cihazlarında da...

11. K

Google Earth ve Navigasyon

Ynt: Google Earth ve Navigasyon nokia 5800 a yüklenmiş G.E programı ile daha önceden ön belleğe yüklenmiş rota yardımı ile real-time navigasyon yapılarak gittiğiniz yeri görebileceğinizi düşünüyorum. çok da güzel oluyor.
  12. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye

13. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye sn karadeniz otoyolu ben nokia 5800 e internette gezen topografik türkiye haritasını attım mapsource açılıyor ve harita sizin istediğiniz şekle geliyor. diğer topo haritalarda olurmu bilemiyorum ancak türkiyenin belli bir kısmı var herhalde
  14. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye eğer mümkün ise bana da atarmısınız. selamlar
  15. K

Türkiye 10 M Topo Garmin 2009

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009 arkadaşlar part 1 i bekliyoruz..........lütfen..

16. K

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009 pardon! ;D typ dosyası olacaktı. Selam.
  17. K

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009 yazdığın yolun c sürücüsünde olup olmadığını büyük küçük harfe dikkat ederek kontrol etmelisin eğer yoksa belirtilen isimde klasör oluşturup mevcut klasör içindeki tmp dosyasını içine atmalısın. selamlar
  18. K

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009 hata uyarısını tam olarak yazabilirmisin.

19. K

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009 sinan arkadaşım sen part 1 i indirdiysen tekrar upload edebilirmisin. ben henüz incelemedim senin sorununa belki çözüm bulabiliriz.
  20. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye teşekkür ederim.deneyeceğim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd