Arama sonuçlarınız

1. duman

LR Freelander

Ynt: LR Freelander meydanı boş buldun yaz bakalım :)

2. duman

Soğucak Yaylası'ndan Pamukova'ya Yol Arayışı (30 Mayıs 2009)

Ynt: Soğucak Yaylası'ndan Pamukova'ya Yol Arayışı (30 Mayıs 2009) Murat soğucak yaylasına geldikten sonra mağara'ya giden google earth'de adasu ya da mağra diye işaretlenmiş noktalara ulaşırsan öküzcü yatağı üzerinden problemsiz pamukovaya mesut abinin mavi yoluna kestirmeden varabilir ve...
  3. duman

Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) ufuk abi bu cj kaç yapıyor:)

4. duman

Kaya Etabı Tecrübesi

Ynt: Kaya Etabı Tecrübesi yavuz şaka maka cesaretinden dolayı tebrikler. güzel bir tecrübe olmuş
  5. duman

Kaya Etabı Tecrübesi

Ynt: Kaya Etabı Tecrübesi kayada amerikan daha iyidir ama... bende şahidim meşgul çalıyordu:)

6. duman

Kaya Etabı Tecrübesi

Ynt: Kaya Etabı Tecrübesi kaya bizi bozaaar. bırakın bu kaya işlerini çamura gelin:)

7. duman

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ufuk abi seni görünce bir çay içerim şimdi kahvede:)
  8. duman

2002 - 2007 Model Aralığında Hangi Jeep ?..

Ynt: 2002 - 2007 Model Aralığında Hangi Jeep ?.. her araçta olduğu gibi ZJ lerin bazı kronik sorunları var.sitede zaman içerisinde bunlara değinilmişti.Fazla büyütülecek sorunlar değil.devir daim pompası, hidrolik direksiyon ayağı vb...ileride değerleri konusunda bir ön görüm olmamakla beraber...
  9. duman

Küçükyayla Keşif Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Küçükyayla Keşif Gezisi (12 Temmuz 2009) uğur abi şnorkel vinç bağlantısını tam anlayamadım ama aracımda portable (sökülüp, takılabilen, taşınabilen) vinç aparatı mevcut.gerektiğinde önünde ya da arkasında vinç bağlanıyor. gidilen yerin maşukiye ile ilgisi yok.Fevziye'ye daha...

10. duman

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bugün kapıdağ'a davet aldım dur bakalım bir düşünelim.sana iyi tatiller ben kaçtım

11. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar gittiğin yere geliriz belki ;D ;D ;D bizden kurtuluşun yok ki :D
  12. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar gelcez de sen gidiyormuşsun ;D

13. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hava nerede buz gibi nemden telef oluyoruz burada
  14. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ana sayfanın en altında haberler var ;D beni soruyorsan iyiyim ;D ben gelir dedim yavuz inanmadılar
  15. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz baba selamlar...

16. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yarın bir aksilik olmazsa gidicez bir taraflara....ben sana yarın gece sıcağı sıcağına anlatayım bugün canım çıktı...çok ufak bişey anlatayım.bigün yayladayız hava güzel bir arkadaşımız vardı ayda bir falan defender'ını çıkartır katılır bize.hafta içi sürekli...
  17. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çamurda landin içinde üçlemek büyük fantazi be abi ;D ;D ;işte şimdi kesin gelir ;D
  18. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar anlaşıldı...bende o boyuta ulaşmaya çalışıyorum şu an

19. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar arayın gelsin adam özledim valla.istanbuldan cüneyt burda deyin gelir o ;D
  20. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ya yazın cepten yenir kışın işler artar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx