Arama sonuçlarınız

1. ozyuka

Km Düşürme

Herkese merhaba, disco almayı düşünüyorum.fakat bu araçlardam çok anlamıyorum.2003 ve 2004 model olmasına dikkat edeceğim.Bir kaç şey alındıktan sonra değşecekmiş onlarıda öğrendim.Fakat bu araçların km'si ile oıynanıp oynanmadığını nasıl anlayacağız acaba?Koltuklar mesela kaç km'de yandan...

2. ozyuka

Satılık Land Rover Discovery Td5

merhaba aracı sattınızmı acaba?
  3. ozyuka

Toyota Lj(lc) 70

pajemog bilgi için tesekkur ederım.cevap veren hiç kimse olmamıstı uzun sure.senın dedıgın gıbı degil galiba off-road tayfası hani yolda yardım eder filan diyorsun ya .adam surada klavyenin basında 5 dakıka bilgi vermek için vakit ayırmazken dagda bayırda sana yardım etmez bence.tenezzül edip...

4. ozyuka

Toyota Lj(lc) 70

1989 Toyota Land Cruiser LJ 70 37.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 300830945 Motorumu sattıktan sonra ailece kamp ve gezmelere gidebilmek için (ağır arazi değil) bir araç arayışı hasıl oldu ve ekli linkteki araca bayadır bakıyorum. Araçta aradıklarım * beni kamp alanına giderken üzmeyecek...

5. ozyuka

Tuz Gölü Kamp Alanı

Ynt: Tuz Gölü Kamp Alanı teşekkürler

6. ozyuka

Tuz Gölü Kamp Alanı

Herkese merhaba temmuzun ilk hafta sonu Tuz gölüne Şereflikoçhisar'a gezmelik görmelik 2 motosiklet kamp atmayı düşünüyoruz.Civarda kamp alanı bilen varmı ?
  7. ozyuka

06.04.2014 Hudoff Off-road Club Lopez Görselleri

Ynt: 06.04.2014 Hudoff Off-road Club Lopez Görselleri Alper çok güzel bir geziydi.Nasıl keyif aldığımı da 32 dişimin birden görüldüğü fotoğraftan sanırım herkes anlamıştır. ;D
  8. ozyuka

SATILIK 1989 MODEL 2.8 DİZEL TOYOTA 4X4

Ynt: SATILIK 1989 MODEL 2.8 DİZEL TOYOTA 4X4 bu paranın üstüne 15.000 tl'de harcıycaksın al sana maliyet oldu 30.500 tl bırde alım satım ruhsat plaka derken 32.000 tl.

9. ozyuka

SATILIK 1989 MODEL 2.8 DİZEL TOYOTA 4X4

Ynt: SATILIK 1989 MODEL 2.8 DİZEL TOYOTA 4X4 çok para

10. ozyuka

bu vx100 ü bileniniz var mı?

Ynt: bu vx100 ü bileniniz var mı? Görkem bey kuru kalabalık lık yapıcam :) ama ne yapıyım.Fotoğraflardan gayet temiz görünüyor.Bu fiyata fenada değil gibi.Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
  11. ozyuka

Nasil bir araba

Ynt: Nasil bir araba madem kullanım omru bıttı,km de sarfiyatı arttı,kaporta bozuldu filan falan o zaman bu araclar nasıl bu kadar para ya satılıyor.hatta bu alınan arabalar daha sonra yıne satılırken fıyatı artıyor.tamam toyota guzel ve dayanıklı araba ıkıncı elde fıyatı cok dusmuyor ama bu...

12. ozyuka

Nasil bir araba

Ynt: Nasil bir araba pekı 55.000 tl ye satmak nasıl bır anlayıstır?alan var demekkı.benım bu arac ıcın duydugum fıyat yarı fıyatının da altında.madem bu fıatlara alınıyor bu arabalar devletten nıye bu fıyatlara cıkmıyor.ayrıca bu arabalar devletten nıye satısa cıkıyor.bu arabayı mesela...
  13. ozyuka

Nasil bir araba

Ynt: Nasil bir araba Bu aracin ihaleden alim fiyatini ogrendim az once bir agbimden saolsun.bunlar kafayi yemis gercekten alinan fiyata bu kadarmi eklenir tamam sonucta herkez ticaret yapiyor ama bukadarda olmaz.
  14. ozyuka

Nasil bir araba

Bu arac bu fiyata normalmi?.devletten cikma fiyati nedir sizce ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-landcruiser-pzj-75-diesel-108397398/detay/

15. ozyuka

KLR testi

Ynt: KLR testi Hocam testler güzel ama sana güzel.Görüşlerini bizede anlatırsan belki bizede güzel olur.
  16. ozyuka

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım arkadaşlar belki ilgilenen birileri olabilir tasişte bir lt 28 var .aracn onunde man yazıyor bu nedemek.Birde 8.99 tl deniliyor.Tasiş prosedürleri neler dir bilgisi olan varmıdır?
  17. ozyuka

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA BÖYLE BİR ŞEY BULDUM Yanma sonucu oluşan artıklar ve yakıt içerisinde bulunan yabancı maddeler,tıkanan damarların kalp krizine yol açtığı gibi,enjektörün tıkanmasına sebep olur. Bu yapışkan,zift benzeri yakıt artıkları,yakıt filtresini tıkar ve iğne ucunda düzensiz...

18. ozyuka

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA Yıldırım bey baya bır açıklayıcı oldu.pekı bır seyı merak edıyorum bu katkı maddelerının dizel araçlardaki enjektör lerin temizlenmesine hıcmı katkısı olmuyor acaba?
  19. ozyuka

YAKIT KATKISI HAKKINDA

HERKESE GÜNAYDIN, BAYRAM ÖNCESİ DEPOMU FULL'EDİM VE (Carpex Duman Kesici Yağ Katkısı) ALDIM.HANİ ARABA DİZEL ENJEKTÖRLER TEMİZLENSİN AZ YAKSIN ÇOK KAÇSIN DİYE :).BEN ŞAHSIM ADINA 1GR FARK GÖRMEDİM.ACABA BU KATKI MADDELERİNİ DEVAMLIMI KULANMAK LAZIM YOKSA ATIYORUM 5 FULL DEPODA BİR'Mİ.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri