Arama sonuçlarınız

1. U

Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları arkadaşlar tek tek cevap zor oluyor . Önceki mesajdaki link belli olmadı galiba açık yazayım: sipariş bilgi vs için buraya tıklayın siparişlerinizi bekliyorum

2. U

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları Yalova Güneyköy den yazıyorum. Bu sene kestane balımızın tadı oldukça sert. Benim korkum alışkın olmayanlar pek yiyemeyecek. Sert kestane balı sevenler buyursun ;D bal tel 5553444447
  3. U

Bal

Bal Yalova Kestane Balı isteyen arkadaşlara duyurulur. 2009 hasadımızı yaptık çok şükür. Kestane 900 g Kavanozu 45 liradır. tel :0226 8113919 Ömer Hakan Türkiyenin her yerine yolluyoruz. İsteyene polen de verebiliriz. Kilo : 50 tl Bal

4. U

Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır?

Bal Selamlar İzmir deki kuruluş ARGAFER uluslararası geçerliliği olan bir rapor veriyor. Ama bizat tüketicinin o analizi yaptırması 1 kilo bal için yapılmaz. 120 TL. ancak toptan alacaksa örnek yollayıp yaptırır. Sizin çözümünüz en pratik olan muhakkak. İyi bir balcı tanıdın mı ömür boyu...
  5. U

Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır?

Ynt: Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır? Gerçek bal ancak analiz ile anlaşılır. Tek çare analiz ettirilmiş baldan satın almaktır. Bu da güvendiğin bir arıcı anlamına gelir. Saygılar http://www.baglarbal.com/bal.htm

6. U

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları selamlar, ben de 2 gün önce hesapladım, yılda ne kadar bal yiyoruz diye : Kontrollü gidersek 20 kilo, rahat davranırsak 30 35 kilo. sırf bizim veledin biberonuna günde 50 gr gidiyor:) (2 yaşında) Bizim siteye de beklerim. Kestane balı hakkında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri