Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları
arkadaşlar tek tek cevap zor oluyor . Önceki mesajdaki link belli olmadı galiba açık yazayım:
sipariş bilgi vs için buraya tıklayın siparişlerinizi bekliyorum
Yalova Güneyköy den yazıyorum. Bu sene kestane balımızın tadı oldukça sert. Benim korkum alışkın olmayanlar pek yiyemeyecek.
Sert kestane balı sevenler buyursun ;D bal
tel 5553444447
Bal
Yalova Kestane Balı isteyen arkadaşlara duyurulur. 2009 hasadımızı yaptık çok şükür.
Kestane 900 g Kavanozu 45 liradır.
tel :0226 8113919 Ömer Hakan Türkiyenin her yerine yolluyoruz.
İsteyene polen de verebiliriz. Kilo : 50 tl
Bal
Bal
Selamlar
İzmir deki kuruluş ARGAFER uluslararası geçerliliği olan bir rapor veriyor. Ama bizat tüketicinin o analizi yaptırması 1 kilo bal için yapılmaz. 120 TL. ancak toptan alacaksa örnek yollayıp yaptırır. Sizin çözümünüz en pratik olan muhakkak. İyi bir balcı tanıdın mı ömür boyu...
Ynt: Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır?
Gerçek bal ancak analiz ile anlaşılır. Tek çare analiz ettirilmiş baldan satın almaktır. Bu da güvendiğin bir arıcı anlamına gelir.
Saygılar
http://www.baglarbal.com/bal.htm
selamlar, ben de 2 gün önce hesapladım, yılda ne kadar bal yiyoruz diye : Kontrollü gidersek 20 kilo, rahat davranırsak 30 35 kilo.
sırf bizim veledin biberonuna günde 50 gr gidiyor:) (2 yaşında)
Bizim siteye de beklerim. Kestane balı hakkında...