Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
kaza yapan arkadaşa buyuk gecmiş olsun.guzel bir gezi olmus emeği gecen herkese tskler.
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ
ergun abi cok tesekkur ederim:) bu arada size sordugum el freni problemini hallettim ayarı bozulmus sanırım kısa bir surede hallettiler
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ
buda bnm yaklasık 1 ay once aldıgım aslan parçası insallah ilerleyen zamanlarda dahada aslanlaşacak:)
Ynt: Adana - Aladağ - Acısu Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
sizleri ankaradan takip ediyorum ama tarsusluyum sizlerle birlikte olmak isterdim.Haziranda okulum bitiyor ondan snr insallah bende aranızda olurum.Şimdiden iyieğlenceler camurunuz bol olsun :)
Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..
alper bey gercekten rakamlarınız müthis.ben en kısa zamanda lpgmi bir bakıma sokim cunku ben fazla yakıyorum ...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
anladım abi tskler.bende gaz kullanıyorum fakat hem araba ilk çalıstıgında benzinle calısıyor diye biliyorum hemde ben araba ısınana kadar benzinle kullandıgım için benzin göstergesinde problem olması canımı sıktı biraz onun için rahatsız ettim.cok...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
alpaslan abi bende konu dısında bişe soracaktım size. biraz once benzinliğe gittim ceyrek depo benzinim vardı 50 tl'lik aldım fakat yanmayan benzin ısıgım yanmaya basladı ve ibre bozuldu bu neyden olmus olabilir arabayı sondurup çalıstırdıgımda...
Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..
herkese merhaba bende şimdi eve gelirken gordum bnm yag basıncımda 50-60 gosteriyordu bu normalmidir acaba tsk ederim.