Arama sonuçlarınız

1. D

Yardım- Bisiklet Turu İçin Güvenilir Bisikletçi Önerisi

Ynt: Yardım- Bisiklet Turu İçin Güvenilir Bisikletçi Önerisi Çok teşekkür ederim, hepsine görüşmeye çalışacağım :)

2. D

Satılık Husky Bird Sıfır Gibi

Ynt: Satılık Husky Bird Sıfır Gibi İlânınız güncel mi?
  3. D

Sıfır 3 Mevsim 2 Kişilik Çok Hafif Vaude Çadır

Ynt: Sıfır 3 Mevsim 2 Kişilik Çok Hafif Vaude Çadır İlânınız güncel mi?

4. D

Satılık Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır (kırmızı)

Ynt: Satılık Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır (kırmızı) İlanınız güncel mi?
  5. D

Ynt: Yardım- Bisiklet Turu İçin Güvenilir Bisikletçi Önerisi En kısa zamanda görüşmeye gideceğim, çok teşekkürler :)

6. D

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. Uzun süredir üye olmama rağmen, bisiklet bölümünde ilk kez yazıyorum. Önümüzdeki yaz için, arkadaşlarımla Avrupa'nın birkaç ülkesini kapsayacak, amatörlüğümüzü atmak mahiyetinde bir bisiklet turu yapmak niyetindeyiz. Hepimiz üniversite öğrencileriyiz...

7. D

Çekme Karavan Şasisi

Vakit buldukça çekme karavanları inceliyorum,eminim sizin de dikkatinizi çekmiştir;Avrupa karavanlar,aynı ebattaki yerli yapımlara nazaran oldukça hafifler. Yanılmıyorsam Hymer'ın sitesinde en hafif modelleri olan Eriba Touring'in şasisinin çelik borulardan yapıldığı söyleniyordu. Çelik...
  8. D

Çekme Karavandan Motokaravana

Ynt: Çekme Karavandan Motokaravana Bunu ben de görmüştüm;pek bir çirkin görünüyor ve de kullanışsız. Saşmaladığımı farkettim yani :D
  9. D

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Sayın "Tifa" , Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda hareket edeceğim. İnanın; bu konudaki toyluğum ,ve eminim benim gibi nice amatörünki de, tecrübelerinizi bizimle paylaşmanızla aşılacak. Tekrar...

10. D

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Cevabınıza teşekkür ederim. Saygılarımla. Bilge Çınar

11. D

Çekme Karavandan Motokaravana

Herkese selamlar. Merak ettiğim,acaba dışında yapılacan küçük değişikliklerle avrupa bir çekme karavan bir çekicinin üstüne yerleştirilerek motolaravana dönüştürülebilir mi? Eğer mümkün değilse,bunu imkansız yapan ne? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  12. D

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Doğan Bey, öncelikle araştırıp beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Banyo konusunda haklısınız,eksikliğinin çok hissedileceği aşikar. Birkaç şey daha sormak istiyorum: -Yanılmıyorsam D sınıfı ehliyet için 22 yaşında olma...

13. D

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese merhaba. Bilge Çınar,92 Malatya doğumluyum. Kendimi bildim bileli karavanların büyük yer tuttuğu hayallerimi artık yavaş yavaş gerçekleştirme niyetindeyim. Bu forumdaki tecrübelerinizden istifade etmek; inanın bu işe az da olsa heves etmiş insanların...
  14. D

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Beyler hepinize selamlar. Forumunuzu uzun zamandır keyifle takip etmekteyim. Çocukluğumdan bu yana yaşattığım karavan hayalimi bu yaz bir çekme karavan ile gerçekleştirmek niyetindeyim. Tahmin edeceğiniz üzere acemiyim; haliyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri