Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sübap, conta değişimleri yapılmışsa önceki sahibinde gerek olmaz. Ne zamanki araç rampalarda vb. ortamlarda çekişten düşmeye başlar ve bunun debriyaj baskı plakası veya volan dişlisinden olmadığını teyit ederseniz LPG sisteminin bir getirisi olarak sübap erimesi denilen olayı aklınıza...
evet malesef fotoğrafları göremiyorum ama yinede verdiğiniz bilgi çok yararlı oldu en azından içim rahatladı yarın ustaya gideceğim bu konuda yönlendirme yapacağım. Çok teşekkürler
İnternetten bulabildiğim fotoğraflarla bunlar çıktı. Arşivim işyerimde. LPG sisteminin filtresi kablonun tam...
2003 model X-Trail aracımın park lambasının led olması ve gözüme hoş görünmesinden ötürü Çin´den getirttiğimiz H4 6000K (3000lm) Led ampüllerin montajını geçtiğimiz akşam yaptım ve paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde detaylı gece çekimlerini ekleyeceğim.
Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar
Kıvanç bey merhaba,
Çadır konusunda ne aldığınızı merak ediyorum. Kullanma şansınız oldumu? Yorumlarınızı ve bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler. Hayırlı olsun şimdiden. :)
Merhaba,
2003 model T30 2.0 Benzin+Lpg (Brc) Nissan X-Trail kullanıcısıyım.
LPG depo tam doldurulup mesafe katedildikten sonra tekrar aynı fiyattan doldurulmuştur.
Şehir Dışı
Güzergah : İstanbul - Sakarya
Sürat aralığı : 110-150
Araç durum : 1 sürücü - boş araç...