Arama sonuçlarınız

1. B

X-trail Conta Yakması

geçmiş olsun.

2. B

Motor Soğutma Suyu Sıcaklığı (ect) Sensör Arızası

Sübap, conta değişimleri yapılmışsa önceki sahibinde gerek olmaz. Ne zamanki araç rampalarda vb. ortamlarda çekişten düşmeye başlar ve bunun debriyaj baskı plakası veya volan dişlisinden olmadığını teyit ederseniz LPG sisteminin bir getirisi olarak sübap erimesi denilen olayı aklınıza...
  3. B

Geçmiş olsun. Nissan motorları taş gibidir. 220binde kapak açtırır. 6bin lira takribi masrafı olur. Ondan sonra 170-200bin km daha gider.

4. B

Xtrail T30 Lastik Tavsiyesi

Ben 235 60 r16 Bridgestone Blizzak DM-Z3 kış lastiği kullanıyordum. İkinci el bulursanız tavsiye ederim.
  5. B

evet malesef fotoğrafları göremiyorum ama yinede verdiğiniz bilgi çok yararlı oldu en azından içim rahatladı yarın ustaya gideceğim bu konuda yönlendirme yapacağım. Çok teşekkürler İnternetten bulabildiğim fotoğraflarla bunlar çıktı. Arşivim işyerimde. LPG sisteminin filtresi kablonun tam...

6. B

Muhtemelen sizin aracınızdada aynı sorun olabilir. Fotoğraflar forumdan uçmuş anladığım kadarıyla. detaylı olarak atmıştım.

7. B

X-trail T30 H4 Led Ampül Takılması

Ynt: X-trail T30 H4 Led Ampül Takılması fotoğrafların şimdilik sonuna geldik, detaylı gece çekimlerini önümüzdeki günlerde ekleyeceğim. Sağlıcakla.
  8. B

Ynt: X-trail T30 H4 Led Ampül Takılması fotoğraflara devam
  9. B

10. B

11. B

12. B

Ynt: X-trail T30 H4 Led Ampül Takılması fotoğrafların devamı

13. B

2003 model X-Trail aracımın park lambasının led olması ve gözüme hoş görünmesinden ötürü Çin´den getirttiğimiz H4 6000K (3000lm) Led ampüllerin montajını geçtiğimiz akşam yaptım ve paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde detaylı gece çekimlerini ekleyeceğim.
  14. B

2004 Td5 Den Cikma Parcalar

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar Kıvanç bey merhaba, Çadır konusunda ne aldığınızı merak ediyorum. Kullanma şansınız oldumu? Yorumlarınızı ve bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler. Hayırlı olsun şimdiden. :)
  15. B

X-trail Ve Yakıt Tüketimi

Merhaba, 2003 model T30 2.0 Benzin+Lpg (Brc) Nissan X-Trail kullanıcısıyım. LPG depo tam doldurulup mesafe katedildikten sonra tekrar aynı fiyattan doldurulmuştur. Şehir Dışı Güzergah : İstanbul - Sakarya Sürat aralığı : 110-150 Araç durum : 1 sürücü - boş araç...

16. B

Xtrail E Lastik Aldım

Ynt: Xtrail E Lastik Aldım Paylaşımınız için teşekkürler, BF Goodrich ile Yokohama arasında kalmıştım. Tercihim ilk fırsatta Yokohama olacak.
  17. B

Xtrail E Lastik Aldım

Ynt: Xtrail E Lastik Aldım merhaba, geçen 8 aylık süreçte lastiklerin durumu nedir? paylaşımınız için teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri