Arama sonuçlarınız

1. B

PAJERO 3.5 V6 MANİFOLT

Ynt: PAJERO 3.5 V6 MANİFOLT bi manifold bulamadım ya.gerci benden kaynaklanıyo oturdugum yer kastamanu.eee telefonlada iş yürümüyo. ilyas ustayyı tanıyorum aracıma orada full bakım yaptırdım ama oda 2aydan beri gelecek diyo.arac fazla tanınmamış bi arac ama cok güzel keyifli.onun için bi gün...

2. B

PAJERO 3.5 V6 MANİFOLT

Ynt: PAJERO 3.5 V6 MANİFOLT yok mu hiç bilen gören
  3. B

PAJERO 3.5 V6 MANİFOLT

PAJERO 3.5 V6 aracıma sol egzos manifoldu arıyorum.nereden temin edebilirim.

4. B

Pajero 3.5 LPG Yakıt

Ynt: Pajero 3.5 LPG Yakıt dogru diyorsunuz her yol aynı deyil.birde gaza basmak cok önenli herhalde tekrar ölcüm yaptım ama gaza ayagımın altında yumurta varmış gibi bastım 470kr kadar düştü.ama gaza basınca 550 600 yakıyor.ama yaksın ona feda olsun ; ::)
  5. B

Pajero 3.5 LPG Yakıt

Ynt: Pajero 3.5 LPG Yakıt evet haklısınız soguk havanın cok etkisi var heralde ama benim aracın ayar yapılması gerekiyo olabilir.benim aracım şu an ortalama şehir ici 550kr felen yakıyo.lpg fiyatı 2320.bana kalırsa bu yakıt ortalaması normal ama net te araştırıyorum 17...18.. arası yakıyor...

6. B

Pajero 3.5 LPG Yakıt

Ynt: Pajero 3.5 LPG Yakıt aracım 1998 model 135km lastik ebatı 31.10.5 .15 lpg zavoli.verecek olacagınız cevaplar için teşekkür ederim

7. B

Pajero 3.5 LPG Yakıt

ben kastamonu cide den birol.yaklaşık 2 ay öncesi 3.5 5kapılı pajero aldım.aracım dan cok memnunum ancak yakıt konusunu anlayamadım.şehir icerisinde 24Lt lpg yakıyorum.sizce arkadaşlar bu yakıt oranı dogrumu.aracı normal kullanıyorum öyle hız felanda yapmıyorum sakın kullanımda bu yakıt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri