Arama sonuçlarınız

1. SiliCone SouL

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Gelmeyi cok isterdim ama halen yurt disindayim okul nedeniyle.. Canakkaleli'yim hem de, yazik oldu =) insallah bir daha ki sefere..

2. SiliCone SouL

Kişisel Galeri (Vitrin)

Ynt: Kişisel Galeri (Vitrin) Cok guzel calismalar, elinize saglik.. ikinci ve ucuncu fotograflar post-editing acisindan harika bence.. ikinci tablo gibi adeta, ucuncu ise 3D.. tutorial varsa alabilirim =)
  3. SiliCone SouL

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Bu anlamli etkinlige katilmayi cok isterdim ancak yurt disindayim.. =( Gorusmek uzere.. PS: Fotograflari sabirlsizlikla bekliyorum Berk..

4. SiliCone SouL

Kişisel Galeri ( SiliCone SouL )

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) yayınlandıysa izlemeli.. nostalji olur :)
  5. SiliCone SouL

Kişisel Galeri (Seren1ty)

Ynt: Kişisel Galeri (Seren1ty) Gerçekten çok başarılı fotoğraflar var.. Kadraj, netlik, editing hepsi çok iyi uygulanmış.. Özellikle arı fotoğrafının sunumu ve araba fotoğrafının editing'ine bayıldım.. Gökyüzüne bakılırsa HDR izlenimini uyandırıyor ama bilemiyorum.. Sadece ton, kontrast ve...

6. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Yorum için teşekkür ederim.. Çok sevindim begenmenize :)

7. SiliCone SouL

Kişisel Galeri (AnqeL_35)

Ynt: Kişisel Galeri (AnqeL_35) Merhaba, her geçen gün daha çok kişinin fotoğraflarını paylaşması çok güzel.. Fotoğraflara gelince; ben de amatörüm ama kendimce yorumlayayım. Birinci fotoğrafta mekan ve elbise çok hoş ama sanki modelin yüzü birazkaranlıkta kalmış gibi geldi bana. İkincide ise...
  8. SiliCone SouL

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! En estetik "Tam O Anda"lar sanırım :)
  9. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Doğal güzellikler açısından Avrupa'nın başı çektiğini tahmin etmiyorum ben de.. Elbette güzel yerler var ama Afrika ve Asya'da henüz kirletemediğimiz daha çok yer olsa gerek..

10. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Kesinlikle tavsiye ederim.. Görülmeye değer çok şey var.. İmkan olsa tüm dünyayı gezerim gerçi ben :)

11. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Gezmek kuşkusuz önemli.. Her fırsatta yeni biryerlere gitmeye gayret ediyorum.. Yorumlar için teşekkürler..
  12. SiliCone SouL

Doğum Gününüzden Bugüne Yaşananlar..

Ynt: Doğum Gününüzden Bugüne Yaşananlar.. Çok güzel bir uygulama.. Özellikle astrolojiye inananlar sevecektir.. Oldukça spesifik konularda bile doğru saptamalar yapıyor.. Piyasadaki birçok asrtoloji kitabıyla uyum içinde tabi..

13. SiliCone SouL

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! Hepsi çok ilginç fotograflar.. Martıların bu kadar dondurma delisi oldugunu bilmezdim =) Buarada kedi-fare fotografı inanılmaz gercekten.. O kareyi o kadar net bir şekilde yakalamak imkansız gibi..
  14. SiliCone SouL

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi Teşekkürler.. Çözüm olarak yeni bir forum başlığı açtım, bol bol da fotograf yolladım.. :)
  15. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Sanırım şimdilik bu kadar yeter.. Kaptırmışım upload'a.. =) Yorumlarınızı bekliyorum.. Galeriyi gezdiğiniz için teşekkürler.. ::)

16. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Bunlar da Singapur 'dan =)
  17. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Yorumlar için çok teşekkürler, beğenmenize sevindim.. PS: Fotograflardaki bebek yegenim, dün beş yaşına girdi, kocaman oldu =) Bodrum fotograflarındaki de kendisi..
  18. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Siyah & Beyaz: Beykoz, İstanbul Kartal, İstanbul Lapland, Finlandiya Çan, Çanakkale

19. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Bodrum:
  20. SiliCone SouL

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Büyükada açıkları, 2009

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060