Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine
Aracı aldığım firma ile görüştüm. Plaka işlemlerini yapan takipçiden bilgi aldılar. Sonuçta Trafiğin ve takipçinin hatası. Benden satış esnasında bana verdikleri uygunluk belgesini ve faturayı istediler. Ruhsatla beraber firmaya teslim...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Arkadaşlar merhaba. Ankara'da oturuyorum. Adım Erkan. 37 yaşıdayım. İnşaat mühendisiyim ve enerji üretimi işiyle uğraşıyorum. 5 yıldır bu işin içindeyim. Dolayısıyla memlekette ne kadar dere, çay, nehir varsa adım adım gezdim. Bu seyahatlerde arazi araçlarını çok...
Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine
2008 model 3 kapı vitaramı muayeneye götürdüğümde başıma kimsenin aklına gelmeyecek bir iş geldi. Aracım nasılsa sıfır bir problem olmaz derken muayeneyi yapan adam "aracımız geçemedi" dedi. Sorun ruhsatımda araç 5 kişilik olarak yazılmış...
Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..
Arkadaşlar bende 2008 3K G. Vitara vardı. Bu aracın yakıt ortalaması (19000 km'de sattım) 9,4 lt idi. Onun yerine yine G. Vitara JLX-A AT aldım. Şu anda yakıt tüketimi ortalama 10,3 lt. ( 2000 km yol yaptım)
Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul
02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul
03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu
04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul
05- Okay Esen...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba. İşim nedeniyle memleketin dağlarını, ovalarını, derelerini çok sık gezerim. Ben inşaat mühendisiyim ve enerji işi ile uğraşıyorum. Gezdiğim gördüğüm yerleri ve zorlu yol şartlarını sizlerlede paylaşmak isterim. Aynı zamanda ben bir Suzuki'ciyim