Arama sonuçlarınız

1. Umutcan

Lada Niva

Ynt: Lada Niva Ankara'da ipek ladadan temin edebilirsiniz. (0312) 278 7676 olması gerekir. İnternetten biraz aratınca çıkar. Veya Özlem Lada dan bulabilirsiniz. (312) 278 50 50.

2. Umutcan

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık, vinç kaçlık, akü ile ilgili sorun yaşıyormusunuz?
  3. Umutcan

Hangisi Doğru Olur Bilemedim

Ynt: Hangisi Doğru Olur Bilemedim Merhabalar, Başka şehirden niva almaya gitmek kolay iş değil. Araçlar internetteki gibi çıkmayabilir. Niva nın güzel yanı tüm parçalarının yenisi vardır, ama bazen tüm parçaları değiştirmeniz gerekebilir :) Bir niva sahibi olarak ankara içinde niva bulmanızı...

4. Umutcan

Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz

Ynt: Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz bu yol hikayesinin bol fotoğrafa ihtiyacı var, Yangın tüpünüz var mı?
  5. Umutcan

93 Lada Nivayı 2013 Model Yapmak Araç Toplama İşlemi

Ynt: 93 Lada Nivayı 2013 Model Yapmak Araç Toplama İşlemi Güzel çalışma kolay gelsin, sonuçları merak ediyoruz.

6. Umutcan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Her ne kadar bizi bir araya getiren ortak noktamız offroad olsa da, grubu grup yapan ve birlikteliği sağlayan harcı oluşturan ortak değerlerimizin artık hepimiz için ortak olmadığını ve ilk baştaki düşüncelerden uzaklaşıldığını farketmiş...

7. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İyi eğlenceler olsun zaten büyük ihtimalle katılamayacakdım unutulmak isabet olmuş...Hatayda olacağım bol fotoğraf çekin... Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.8050#ixzz2Xmrevl00
  8. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4 temmuz değil de daha erken olsaydı katılırdım, O tarihde şehir dışındayım ne yazıkki. Yazın etkin olmamasından aslında en çok ben memnunum, klima olmadığı için çok bunalıyorum :)
  9. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Benide ekleyebilirbisiniz Arh (+)

10. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yarin bende kendime izin verdim. Varmi bir program ?

11. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Iyi pazarlar herkese. Gecen hafta herkes yorulmus herhalde. Kimseden ses seda cikmiyor :)
  12. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın Herkese , Güzel bir organizasyon kaçırmışız sanırım :)

13. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Teferruatlı iş, salçası, soğanı , domatesi, köyde tavuk araması vs... Pişirme süresi, odun ateşi, kömür ateşi...
  14. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın herkese
  15. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kar küreme videosu :) Baya kürek salladım hafta sonu

16. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş bey video yok mu?
  17. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese iyi haftalar gezenbilirdeki sıkıntı ve işlerdeki yoğunlukdan dolayı fotograf atamadım, sadece Facebook'a telefonumdaki bir iki fotoyu atabildim. Bu sefer ben çok foto çekemedim zaten diğer makinalardaki fotoları , su geçişlerini, dere...
  18. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydınlar Herkese

19. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu vayy O Gunler Aklima Geldi. Bizde İpegi İlk Disari Cikardigimiz Gum Cok Mutlu Olmustu. Yanliz Pazar Gunu Avm Ye Gitmenizi Tavsiye Etmem. Kalabalik Ve Mikrop Yuvasi Gibi Oluyor Benim İcin Oralar :) Yada Erken Saat Leri Tavsiye Ederim
  20. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın herkese :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri