Arama sonuçlarınız

1. bakkanus

Kamp Ocağı Seçimi

hangi ön taraf mağazanın tek bir tarafı var :-) gelirsen gösteririm

2. bakkanus

Kamp Ocağı Seçimi

yok dostum bu gün sordum beşiktaştan bestami gümrükten kalan malların satıldığı bi yerden bulmuş kartuşları sadece 100 lük kalmış orda oda onları almış primus olarak :-) bi kafa karıştırayım dedim :-) ama sadece 100 lük var bilesin bizde. Atlas falan jetboil satıyor hala ama onlarda 100 lük...
  3. bakkanus

Bodeka'nın 3. Yaş Günü

Ynt: Bodeka'nın 3. Yaş Günü Üzüldüm bak şimdi çok şey kaçırmışsın Ayşe, daha izlemedin demek ? tüh tüh tüh :-)

4. bakkanus

Kıyıköy Gezisi (28-30 Ağustos)

Ynt: Kıyıköy Gezisi (28-30 Ağustos) Bende istiyorum :-) hemde kamplı olsun :-) bu cumartesi pazar boşum yaşasın
  5. bakkanus

Kamp Ocağı Seçimi

artık çok geç beşiktaş mağazaya gelmişti primus kartuşlar ama orda da sadece 100 lük kalmış :-) şu an sahra mağazada 2 yada 3 kartuş kaldı onlarda jetboil yine son 100 gr lıklar. Bu arada bak bakalım mağaza yerinde mi :-) Bu arada beşiktaş mağazada garaj başladı

6. bakkanus

Kamp Ocağı Seçimi

Cem bey merhabalar size bir süprizim olacak, bir ara mağazaya uğrayın konuşalım, primus kartuşlarla ilgili. Ayrıca deniz kayağı bölümüne de bir bakın derim. Oradayız bekleriz.

7. bakkanus

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Merhaba; Bence de güzel bir fikir. Ama portakala özenti falan dememk lazım. Adım Burak Akkan, kendimi bildim bileli yeşilin, tozun, toprağın içindeyim. Şanslı bir nesildenim yani. Doğa sporları konusunda bilinçli olarak, eğitim alarak doğaya çıkmam ise 2001...
  8. bakkanus

Online Kitaplar ve Kaynaklar

Ynt: Online Kitaplar ve Kaynaklar Merhabalar; Sanırım Armağan artık hepimizden daha iyi bir deniz kayakçısı olacak :-) kaynaklarını bulmuş. Gönderilen linkler çok doyurucu ellerinize sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri