Arama sonuçlarınız

1. Harachel

Bolu Kartalkaya'da Tırmanış Alanı Keşfi

Ynt: Bolu Kartalkaya'da Tırmanış Alanı Keşfi :D :D :D çok hoş bir konuya değindiniz :D Belki de tırmana tırmana basamak açabiliriz. Acaba rotayı kaç kez inip çıksak basamak açabiliriz? :D Sönmez abiyi arayıp bu soruyu ona yöneltmeyi planlıyorum :)

2. Harachel

Ynt: Bolu Kartalkaya'da Tırmanış Alanı Keşfi İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bir spor tırmanıcı olmama rağmen ben de geleneksel rotaların boltlanmasına karşıyım. Rotalarda yapmayı planladığım ot temizliği ise sadece muhtemel tutamak noktalarında tutuşu engelleyebilecek ya da emniyet...
  3. Harachel

Ynt: Bolu Kartalkaya'da Tırmanış Alanı Keşfi Lütfen yanlış anlamayın. Temizlikten kastım rota üzerinde bulunan ot ve yosunlardı. Asla duvarda bırakılmış malzemelere dokunmam. Sadece rotalar üzerindeki rahatsızlık verebilecek ot, yosun vs gibi unsurları trımanışı kolaylaştırmak için temizlemeyi...

4. Harachel

Eskişehir Karakaya

Ynt: Eskişehir Karakaya Merhabalar. Bu yıl düzenlenmiş olan 3. ANADOSK Kaya Tırmanışı Şenlikleri'ne sitenizde yer alan bilgilerden yola çıkarak 2 gün erken gittim. Henüz elimde bir guide olmadığı için sitedeki bilgilerle yolumu bulmaya çalışırken ANADOSK organizasyon komitesinden bir arkadaş 2...
  5. Harachel

Ynt: Bolu Kartalkaya'da Tırmanış Alanı Keşfi Merhabalar. Bolu'da ailem olduğu için sık sık gidip gelen birisi olarak bu habere çok sevindim. Özellikle de Sönmez abinin açmış olduğu rotaların daha fazla keyif vereceğine inanıyorum. en yakın zamanda rotaları denemek ve muhtemel bir temizlik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR