Arama sonuçlarınız

1. varoltamer

Tüplü Dalış Fiyatları 2020

Uçak batığı hariç hemen her noktasına daldım İbrice'nin. Kiremitlik dalışı muhteşem. Uçağa dalmak henüz kısmet olmadı. Bu sene de Pandemi krizi çıktı. Bakalım, en kısa zamanda dalmak isterim. Fiyatlar konusunu geçen sezon sorduğumda Uçak dalışı ve diğer dalışlar için farklı fiyat uygulaması...

2. varoltamer

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Abdi abi; bu yaz sicaklarinda calismaktan bunalmisken sizin tatil anilarinizi okumak ilac gibi geliyor. Insallah birgun bizde ayni duruma gelebiliriz. Bir umut degilmidir insani yasama baglayan...
  3. varoltamer

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Abdi abi, yolunuz ve bahtınız açık olsun, gezi ile ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz. adeta bizde sizinle geziyoruz. saygılar...

4. varoltamer

Fotoğraflarla Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

Ynt: Fotoğraflarla Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008) Ah birde fotoğrafları görebilseydim :))) sanırım benim PC'de sorun var. resimleri göremiyorum.
  5. varoltamer

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Merhabalar, Ben gruba yeni katıldım. Bu forumda Erdek'i görünce heyecanlandım ve güzel bir roman okur gibi bütün yazışmaları okudum. Benim karavanım yok ve hiç karavan tatili yapmadım ama bu...

6. varoltamer

Küçükken Neler Yapardık?

Ynt: Küçükken Neler Yapardık? Merhaba, ben aranıza yeni katıldım. İnşallah bu akşamki hıdırellez etkinliğinden başlayarak diğer etkinliklerede katılacağım. çocukluğumda eski rulmanlarla araba yapıp bayırdan aşağı kayardık. Hatta bu arabayla pazarda eşya taşıyıp para bile kazanırdım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri