Arama sonuçlarınız

1. cadcam17

99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?..

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. işte budur.... arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler. ATÖLYEDE PORYALARI SÖKÜP TAMİR ETMEYİ BAŞARDIM TEK KELİME İLE CANAVAR OLDU... SİSTEMİ TAMAMEN ÇÖZMÜŞ DURUMDAYIM. OTOMATİK PORYADA SORUN YAŞAYANLARA UZUN YILLAR ÇALIŞACAK...

2. cadcam17

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. Sertan & Şebnem Ustaoğlu ilginiz için teşekkürler. sanırım taktıracağım
  3. cadcam17

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. bu arada manuel hupların fiyatı nedir? bir kaç saatte değiştirilebilirmi?

4. cadcam17

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. beyler bilgileriniz için teşekkürler.
  5. cadcam17

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. şenol bey manuel hupları nereden alabilirim.... yada bulabilirim mi demeliyim... sorun değil sanırım dışarıdan manuel müdahale gerektiriyor bu iş... daha basit ve sorunsuz olur tabii... büyük ihtimal öyle yapacağım beyler çok sağolun...

6. cadcam17

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. MERHABA ŞENOL BEY ÇAĞLAR BEY... BEN ARACIN İLERİ GİDERKEN 4 ÇEKER OLDUĞUNU YEŞİL ÇİMENLER ÜZERİNDE 45 DERECEYE YAKIN BİR EĞİMDE TEST ETTİM... ÇIKILMAYACAK BİR YERE DÖRDÜDE BADANAJA KALKTI. BU İYİYE İŞARETTİ.. AMA GERİ GELİRKEN KUMSALDA...

7. cadcam17

merhaba yakın bir zaman önce aranıza katılmak güzel oldu. bilgileriniz ve tecrübelerinizden faydalanmak ne güzel... benim sorunum otomatik vites aracım geri gelirken 4*4 özellliğini yitiriyor. yalnızca ileri giderken aktif oluyor. sizce sorun ne olabilir. birde çıt çıt çıt çıt diye bir ses 4...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri