Arama sonuçlarınız

1. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu SAnırım benim site üyelğim gayet serbest bi konu ;) öle gördüm için kendimi burdan tanıtmak istedim.. İsmim merve Çukurova ün.. su ürünleri müh. 3. sınıf öğrencisiyim. Dalış ve yamaç paraşütü yaptım.yamacı bırakmış olsamda..(vakit sıkıntısı...

2. I

Saroz'da Dalış Ve Ölüm Sessizliği

Ynt: Saroz'da Dalış Ve Ölüm Sessizliği Ben çukurova ünv. su ürünleri müh. 3. sınıf öğrencisiyim henüz 1 yıldız dalıcıyım ama bunu kesinlikle devam ettirmek istiyorum.Saros Türkiyede dalmak istediğim yerlerden biri.Bu haberlere çok üzüldüm..:(
  3. I

Saroz'da Dalış Ve Ölüm Sessizliği

Ynt: Saroz'da Dalış Ve Ölüm Sessizliği Saros Körfezinde 4 balıkçı barınağı olup 250’den fazla gemi ve tekne ile balıkçılık yapılmaktadır. Su ürünleri avcılığı yapan gemilerin %90’ı 12 m’nin altındadır. Peki böylesine zengin kaynakların bilinçiz balıkçıların elinde olmasına müdahalede geç...

4. I

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal Kabasakal tepesinde 1 uçuşum var:)ama çıkış yolu biraz zorlu..bu yıl 2.si düzenlenen havacılık şenliğinden sonra yol yapım çalışmalarına başlanmıştı..Şuan ne aşamada bilemiyorum...traking sevenler kabasaklı tercih edebilirler iniş 1 dk çıkış 1 saat:) tamam kabul ediyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri