Arama sonuçlarınız

1. serbetcim

2005 Terrano Ii 3.0d Yükseltme Kiti

2005 model 3.oD araç satın aldım. Şimdi aracı toparlayacağım. Resimlerini paylaşacağım. Şimdi sorum şu Aracı yükseltmek için kit öneriniz varmı? Araç 17 jant MT lastik almak istiyorum, öneriniz ne olur? Ebay de bulunan bu kit için fikriniz nedir. TR ye 350€ maliyeti olacak. 2inch 5cm...

2. serbetcim

2005 2.0 Suzuki Grand Vitarami - 2005 3.0 Di Terrano Mu

Araca hâlâ biniyormusunuz. memnunmusunuz size göre ekstra problemler nelerdir tam 3.0D alma aşamasındayım teşekkürler
  3. serbetcim

bu arada mail adresim serbetci@gmail.com serbetcietgmailnoktacom ( bazen mail işaretve nokta...

bu arada mail adresim serbetci@gmail.com serbetcietgmailnoktacom ( bazen mail işaretve nokta işareti görünce kapatıyorlar adresi o sebeple böyle yazdım)

4. serbetcim

Doğan bey malesef gezenbilir çevirisini yaptığınız kitabın linklerini yada görüntülerini...

Doğan bey malesef gezenbilir çevirisini yaptığınız kitabın linklerini yada görüntülerini kaldırmış. Yararlı bir yayın olduğu her yorumda belli. Mümkünse mail adresime yollama şansınız varmı. Gaziantep offroad kulübündeki arkadaşlarımla paylaşmak ve yararlanmak isterim
  5. serbetcim

2016 L200 Blizzard 4x4 At Offroad Modifiye Için Bilgi

Kınamayın çok güzel olacak :)

6. serbetcim

ARACIN ARKASI BUNLAR GİBİ OLSUN İSTİYORUZ.

7. serbetcim

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Resimleri göremiyorum. Bu arada 2016 L200 modifiye etmeye hazırlanıyoruz ve arkasını kesmeyide planlıyoruz. Listenizi merakla bekliyoruz.
  8. serbetcim

2016 L200 Blizzard 4X4 aracımızı extreme Offroad aracı olarak hazırlamak istiyoruz. Zayıf yönleri nelerdir. Nasıl bir yükseltme kiti kullanmamız gerekir. Arka kasayı kısaltıp kesmek istiyoruz tavsiyeleriniz nelerdir. Kasa kesilince şaseden de kesmek gerekirmi?
  9. serbetcim

1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor

Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor Her ne yaptıysak başarılı olamadık. Araçta 10 larca sensör ve kötü bir elektronik var. Aslında bu tüm RRC lerin sorunu. Sonra Sevgili Hakan Bastoncu'nun en başta yap dediğini en son yaparak sorunu çözdük. Aracı elektronik çöplükten kurtardık. Amerikadan...

10. serbetcim

Rrc 3.9 Ateşleme Sırası Resimli

Ynt: Rrc 3.9 Ateşleme Sırası Resimli resim ekleyemedim aşağıdaki adrese bakınız http://www.mez.co.uk/graphics/image012.jpg

11. serbetcim

Rrc 3.9 Ateşleme Sırası Resimli

Arkadaşlar merhaba bugün[attach=1] ihtiyaç olması üzerine araştırıp bulduğum RRC Ateşleme Sırasını aşağıda yayınlıyorum. Motora karşıdan bakın. Yani motora bakarken şofor tarafı sağda yolcu tarafı solda kalsın Ateşleme sırası: 1-8-4-3-6-5-7-2 sağda tek 1-3-5-7 Solda 2-4-6-8. Krank...
  12. serbetcim

Lt 230 Arazi Şanzımanı

Ynt: Lt 230 Arazi Şanzımanı Sizinle nasıl iritbata geçeriz

13. serbetcim

Lt 230 Arazi Şanzımanı

Ynt: Lt 230 Arazi Şanzımanı nasıl irtbata geçelim
  14. serbetcim

Lt 230 Arazi Şanzımanı

RRC için temiz ve çıkma 1.41 HI dişli oranlı LT230 arazi şanzımanı arıyorum.
  15. serbetcim

Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor Evet bahsettiğiniz araç. Ankara Yaşamkentten Aldım :(

16. serbetcim

Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor Çok Teşekkür ederim
  17. serbetcim

1990 model Range Rover Classic (3.9 L V8 - otomatik şanzuman) sahibiyim. Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Atiker klasik lpg takılı (sıralı sistem değil) araba kalkışta çok ağır hızlanıyor. her türlü yolda asfalt arazi yokuş yaklaşık 1900 rpm'e kadar çıktıktan sonra (yaklaşık 40 km hıza)...
  18. serbetcim

Acil 1990 Rrc

Ynt: Acil 1990 Rrc Öncelikle teşekkürler 583 kişi okumuş ama sadece siz yanıtladınız. Yaklaşık ne kadar süredir ilanın varlığından haberdarsınız. Ayrıca sizce böyle bir araç ne kadar eder. Çok teşekkürler.

19. serbetcim

Acil 1990 Rrc

Arkadaşlar herkese merhaba; 1990 offroad altyapılı RRC alınırmı. Sahibinden.com sitesinde bir araç buldum. Sahibi çok överek anlattı. ;) Gerçekten övülecek bir araçmıdır. Çok masraf açarmı. Bu araç yerine Discovery1 mi almalı. Araç hakkında bilgisi olan varmı. Fiyatı iyimidir. Ayrıca bu...
  20. serbetcim

Disco I Mi? Disco 2 Mi?

Ynt: Disco I Mi? Disco 2 Mi? Çok teşekkürler....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.