Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 model 3.oD araç satın aldım. Şimdi aracı toparlayacağım. Resimlerini paylaşacağım. Şimdi sorum şu Aracı yükseltmek için kit öneriniz varmı? Araç 17 jant MT lastik almak istiyorum, öneriniz ne olur? Ebay de bulunan bu kit için fikriniz nedir. TR ye 350€ maliyeti olacak. 2inch 5cm...
bu arada mail adresim serbetci@gmail.com
serbetcietgmailnoktacom ( bazen mail işaretve nokta işareti görünce kapatıyorlar adresi o sebeple böyle yazdım)
Doğan bey malesef gezenbilir çevirisini yaptığınız kitabın linklerini yada görüntülerini kaldırmış. Yararlı bir yayın olduğu her yorumda belli. Mümkünse mail adresime yollama şansınız varmı. Gaziantep offroad kulübündeki arkadaşlarımla paylaşmak ve yararlanmak isterim
2016 L200 Blizzard 4X4 aracımızı extreme Offroad aracı olarak hazırlamak istiyoruz. Zayıf yönleri nelerdir. Nasıl bir yükseltme kiti kullanmamız gerekir. Arka kasayı kısaltıp kesmek istiyoruz tavsiyeleriniz nelerdir. Kasa kesilince şaseden de kesmek gerekirmi?
Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor
Her ne yaptıysak başarılı olamadık. Araçta 10 larca sensör ve kötü bir elektronik var. Aslında bu tüm RRC lerin sorunu. Sonra Sevgili Hakan Bastoncu'nun en başta yap dediğini en son yaparak sorunu çözdük. Aracı elektronik çöplükten kurtardık. Amerikadan...
Arkadaşlar merhaba bugün[attach=1] ihtiyaç olması üzerine araştırıp bulduğum RRC Ateşleme Sırasını aşağıda yayınlıyorum.
Motora karşıdan bakın. Yani motora bakarken şofor tarafı sağda yolcu tarafı solda kalsın
Ateşleme sırası: 1-8-4-3-6-5-7-2
sağda tek 1-3-5-7
Solda 2-4-6-8.
Krank...
1990 model Range Rover Classic (3.9 L V8 - otomatik şanzuman) sahibiyim. Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Atiker klasik lpg takılı (sıralı sistem değil) araba kalkışta çok ağır hızlanıyor. her türlü yolda asfalt arazi yokuş yaklaşık 1900 rpm'e kadar çıktıktan sonra (yaklaşık 40 km hıza)...
Ynt: Acil 1990 Rrc
Öncelikle teşekkürler 583 kişi okumuş ama sadece siz yanıtladınız. Yaklaşık ne kadar süredir ilanın varlığından haberdarsınız. Ayrıca sizce böyle bir araç ne kadar eder. Çok teşekkürler.
Arkadaşlar herkese merhaba;
1990 offroad altyapılı RRC alınırmı. Sahibinden.com sitesinde bir araç buldum. Sahibi çok överek anlattı. ;) Gerçekten övülecek bir araçmıdır. Çok masraf açarmı. Bu araç yerine Discovery1 mi almalı. Araç hakkında bilgisi olan varmı. Fiyatı iyimidir. Ayrıca bu...