Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)
özgür kardeş fotoğrafları ve videoları izlledim çok güzel size bundan sonraki gezilerinizdede mutluluklarınızın daim araçlarınızın tekeri her dakka dönmesi dileğiyle benden bu kadar ALLAH bilmediğniz dağlarda yolunuzu...
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)
merhabalar ozgursenyurt kardeş hatırladınmı bilmem 1 hafta önce şaşmaz sanayi sitesi 35 sokakta seni arabandan tanıyıp gezenbilir com da seni gördüğümü söylemiştim orda birilerine telefonmu bilmiyorum bir cihaz...
Ynt: İstanbul'da Görülesi Yerler Konusunda Tavsiyeleriniz?
fsirin rumuzlu arkadaş profilineki araç ynılmıyorsam kia pregio bende düşünüyorumda tasarımları araştırıyorum senin araban nasıl tasarladın içinde neler değiştirdin hariçten ne uyguladım bilmek isterdim doğrusu sence mahsuru yoksa...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)
merhaba sayın cavit abeyciğim mesajıma karşı duyarsız kalmayıp bana tekrar yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim Evet ben Ankarada yaşıyorum bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışıyorum eşim ve çocuklarımla...
Ynt: derindeniz
mehaba abi aynı senin dediğin gibi olacağını tahmin ediyorum heralde biraz dar kapsamda düşünüyorum sebebi de maddi olsa gerek bira zamanı uzatıp ya bitmiş yada güzel bir araçla başlamakta fayda var diyorum. :(
Ynt: Alışılmışın Dışındaki Karavanlar
eyvallah kardeş harika görseller,ve bir o kadar enterasan tasarımlar. pejo j 9 uzun şase yüksek tavan olsun benim olsun elin hymer karavanına değişmem inşaalah bir gün bende karavanımı yaparım.. ??? :(
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen
selamlar oğuz kardeş eline emeğine sağlık karşılığınıda gördüğüm kadarıyla fazlasıyla almışsın allah kazasız belasız sağlıklı sıhatli sevdiklerinle beraber gezintiler versin darısı başıma inşaalah bir gün...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)
merhaba ismail abi linki yeni açtım daha doğrusu siteye yeni katıldım ve karavan linkini ilk gezdiğim link oldu karavanın hayırlı olsun ankarada yaşayan ve sitelerde tanıdıkları olan biri olarak bende karavan yapmayı...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)
merhaba ömer bey aranıza yeni katıldım ve ilk önce sitede karavan linkini gezdim neden derseniz karavan hastasıyım amma karavanım yok mevcut karavanlar pahalı pejo j 9 alıp yüksek tavan panelvan (ucuz olduğu için duygusal...