Arama sonuçlarınız

1. AcarBey

Yeni Nissan Navara

Sn. lucias dediklerinize aynen katılıyorum.

2. AcarBey

Yeni Nissan Navara

Sn. unc, yeni Navara'nın arka süspansiyonu bağımsız değil... Müşterileri yanlış bilgilendiriyorlar. Nissan Navara’nın arka süspansiyonu ek resimden de görüleceği üzere, broşüründe yazdığı gibi bağımsız değil “5 bağlantılı Helezon Yaylı Rijit” yapıya sahip olup, yine broşüründe yazdığı gibi...
  3. AcarBey

Rexton W Test Resimleri Devamı

Test resimleri devamı...

4. AcarBey

Rexton W Arazi Testi

Şile Yeşilvadi’de özel parkur ve orman içlerinde, GUSEM (Güvenli Sürücülük Eğitim Merkezi) eğitim uzmanları Sn. Mehmet Özcan ve Sn. Yener Gülünay ile birlikte yaptığımız RextonW arazi testi oldukça harikaydı. SsangYong RextonW beklediğimden öte bir performans gösterdi.
  5. AcarBey

Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti

Ynt: Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti Merhaba http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32227.msg556148#msg556148 bu konu başlığı altında sorunun cavabını bulabileceğini sanıyorum.

6. AcarBey

BorPower hakkında düşünceleriniz lütfen...

Ynt: BorPower hakkında düşünceleriniz lütfen... Arkadaşlar öncelikle yanlış anlaşılmamak için bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Kısa bir süre önce ben de Bor içerikli motor yağına katılan bir ürünün firmasında teknik yöneticilik yapmıştım. Asıl mesleğim motor teknisyenidir. Şuanda yine...

7. AcarBey

Sorento X-Force arazi performansı videosu

Sorento'yu hiç böyle görmediniz... http://video.eksenim.mynet.com/sivasliosman/Sorento-X-Force-Arazi-Performansi/469430/
  8. AcarBey

Sorento'nun Çok Özel Resimleri

Ynt: Sorento'nun Çok Özel Resimleri Araç yaşına göre biraz fazla yol yapmış. Ama önemli olan bakımlarının tam ve zamanında yaptırılmış olmasıdır. Aracı almadan önce bakımlarının yetkili serviste yapılıp yapılmadığını öğrenin. Bakım yapılan yetkili servisten geçmiş bakım kayıtlarını inceleyin...
  9. AcarBey

Ynt: Sorento'nun Çok Özel Resimleri SORENTO X-FORCE Süspansiyondaki geliştirmeler

10. AcarBey

Ynt: Sorento'nun Çok Özel Resimleri SORENTO X-FORCE süspansiyonunda yapılan geliştirmeler.

11. AcarBey

Ynt: Sorento'nun Çok Özel Resimleri Merhaba, Sorentolar aslında dışarıdan göründüğü gibi nazik ve sadece şehir içi için tasarlanmış bir SUV değildir. Arazideki performansı birçok arazı aracını geride bırakacak kadar iyi olduğunu söyleyebilirim. İlk Sorentolarda (140HP olan) sizizde...
  12. AcarBey

Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti

Ynt: Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti Bayram Bey, resimler çok harika... bir Sorento hayranı olarak bayıldım. Paylaşım için çok teşekkür ederim.

13. AcarBey

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi
  14. AcarBey

Diferansiyel Kilidi

15. AcarBey

Diferansiyel Kilidi

16. AcarBey

Sorento Su Geçiş Testi Resmi

Ynt: Sorento Su Geçiş Testi Resmi Aynen katılıyorum uğur Bey. Sorentolardaki Sürekli dört çeker sistemi TOD sistemi diye geçiyor, geçici dört çeker sistemleri ise EST sistemi olarak geçiyor.
  17. AcarBey

Ynt: Sorento Su Geçiş Testi Resmi Murat Bey, Sorento'larda LSD, sürekli 4 çeker olan modellerinde var ama Türkiye'ye sadece geçici 4 çekerleri geliyor. Türkiye'ye ilk giren sorentolarda LSD vardı fakat Koreden gelen bültende yazdığına göre otoban kullanımlarında sorun yaşandığı tespit edilmiş...
  18. AcarBey

Ynt: Sorento Su Geçiş Testi Resmi Aytuğ bey Sorentoda bildiğiniz gibi diferansiyel kilidi ve merkezi diferansiyel yok o nedenle üç lastiğin yere mutlaka değmesi gerekir. Aracın rediksiyon oranı yanlış hatırlamıyorsam 2,48 olacaktı. Bu da rampa iniş ve çıkışlarda oldukça iyi bir oran. Genelde...

19. AcarBey

Ynt: Sorento'nun Çok Özel Resimleri Teşekkür ederim Aytuğ Bey.
  20. AcarBey

Ynt: Sorento Su Geçiş Testi Resmi Merhaba Aytuğ Bey, Aslında bu gibi geçişleri tek başına yapmak oldukça zordur. Mutlaka, önden sizi el işaretleri ile yönlendirecek biri olmalı, ve tabiki aracınızın arazideki teknik özelliklerini de bilip aracınıza güvenmeniz de gerekir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR