Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Seakayak
Volkan Bey merhaba, siteyi az önce inceledim (www.bodeka.com) Gerçekten işte aradığım şey bu dedim. Umarım kısa zaman içinde Ankara'da da böyle bir yapılanma olur. 14 Haziran benim için uygun değil ama fırsat bulur bulmaz kulüple iletişim kuracağım. Teşekkürler...
Merhaba, konstrüksiyon üzerine branda geçirilerek yapılanlar daha kullanışlı gibi geldi bana.. Hatta bir tane beğendim bile ama fiyatını görünce hayallerim yıkıldı (Napali - 10.000 TL) Ankara'daki göller civarına gidip bakmam gerek. Sizin de söylediğiniz gibi evde koyacak yer...
Merhaba deniz kayağı hakkında bir kaç sorum var;
Ankara'da oturan biri için deniz kayağı yapma olanakları nelerdir? (Göllerde, yakın yerlerde vs.)
Araba üzerinde taşınması kolaymıdır?
Kışın yapılabilir mi?
İki kişilik deniz kayağı tek kişi tarafından kullanılabilir mi?
Satın...