<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Seakayak</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="tcorbaci" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
tcorbaci' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Satın almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..<br />
<br />
Halühazırda sahip olduğum ,hiç kullanılmamış bir tane satıyorum , epoksi vinilester ve çam çıta dır..<br />
<br />
Açık deniz ve kıyı kullanımına uygun ,588 cm boyunda , mükemmel kargo hacmi olan bir kayaktır..<br />
<br />
İstanbul da teslimat yapabilirim...fiyatı 2000 YTL ama ufak bir pazarlığımız olabilir..<br />
<br />
Diğer alternatifler,modellerve boylar için olanak sağlayabilirim...<br />
<br />
Plastik modeller camia da "turşu bidonu" olarak tabir edilmekte olup tüm dünyada ahşap modeller çok daha ilgi görmektedir , ahşap modellere para yetiştiremeyen kişiler plastikhpe, hdpe türevleri malzemelerden imal kayakları satın alabilmektedir.<br />
<br />
Bir de konstrüksiyon , klepper marka gibi olanlar var ama şahsen pek beğenmedim , kurması ,brandası vs vs ..biraz acaip ve güven vermiyor..<br />
<br />
Ülkemizde ise zaten bu seakayakları getiren çok az kişi var...bunlar da yüksek fiyat ve yüksek kur dolayısıyla satın almayı zorlaştırmaktadır.<br />
<br />
Arayın görüşelim..<br />
<br />
Tuğrul:505/7282183
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
klepper cok pahalı bir foldable kayakdır ama kurması ,taşıması vede muhafazası diğer sert kayaklara göre kolay olduğu gibi<br />
denizde güvenliği ise kesinlikle ahşap yada plastik kayaklardan cok daha iyidir keza sert kabuklu kayakların genişliği dar olup hız içindir<br />
ama folding kayaklar bir defa daha geniş,yüksek artı deniz koşullarında daha fazla esneme yaptığı vede kenarlar hava doldurulan kanallar<br />
olduğu için güvenli,devrilme bakımından defaaten üstüdür. dayanıklılık bakımından ise 20 yıllık klepper bir kayak en 2500 dolardır keza bunlar evladiyelikdir vede bir ömür kullanılabilir,sizin ahşap kayağınız vede diğer sert kayakların tek üstünlüğü cok daha hızlı olmalarıdır...<br />
ben şahsen sizin ürününüzün el yapımı bir sanat olduğunu düşünüyorum ama fiyat bazında bazı itirazlarım var keza polonya yapısı bir folding kayak ( 5 yıl garanti veriyor) sizin fiyatlarınızda yurt dışından getiriyorum..<br />
<br />
son olarak sözlerim size saygısızlık olarak alınmasın vede sadece kendi görüşlerimi yansıtıp herkesin tercihinde özgürdür...</div>