Arama sonuçlarınız

1. Gribulut

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

Daha karda denemedim ama yağmurda biraz sıkıntılı yol tutuşu. şimdilik 5000 km yaptım. sessiz yağmur olmadığı zaman fren mesafesi ve yol tutuşu gayet başarılı.

2. Gribulut

Çok teşekkür ederim ;)
  3. Gribulut

Yardımcı olmak için yorum yapanlara çok teşekkür ederim. Forumdaki yorumlar ve arazi aracı kullananların tavsiyeleri üzerine BFGODDRİCH ALL-TERRAİN KO-2 / 265/65 R 18 lastikleri taktırdım. Yağmurlu havalarda biraz zorlasada memnunum. Fotoğrafları ekliyorum. ( Tanesi 625 TL KDV Dahil)

4. Gribulut

Yokmu yardımcı olacak Hilüx' cü :(
  5. Gribulut

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

6. Gribulut

Herkese Merhabalar, (Öncelikle şunu belirtmek isterim forumda bu konuyla ilgili detaylı arama yaptım ancak konu bulamadım. yanlışlık yaparak bulamadığımdan dolayı aynı konuyu açtıysam kusuruma bakmayın.) Yeni aldığım 2016 Model Toyota Hilüx 4x4 Adventure aracım için birkaç gündür internette...

7. Gribulut

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz Tek Kelime İle Süper.Allah Kazasız Belasız Binmek Nasip Etsin..
  8. Gribulut

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Gerçekten Çok Güzel Bir Araç Olmuş İlker Bey , Çok büyük bir özenle ve orjinalliğini bozdan Toplamışsınız aracı . Hayran kalınmayacak gibi değil . İyi günlerde kullanmanız dileği ile...
  9. Gribulut

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu 27 Sayfayı İlgi ile takip ettim gerçekten tebrik ederim sizi. Çok zor ve külfetli bir iş. Cj 'nin jant ve lastikleri takıp yıkandıkdan sonraki halini merak ediyorum. Bol Şans Allah Kazadan Beladan Korusun...

10. Gribulut

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " merakla takip ediyorum aracınızı ... Çok Güzel Olur inş.

11. Gribulut

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 teşekkür ederim
  12. Gribulut

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Abi Askeriyeden Çıkma Eliyüzü düzgün 7 bin tl civarı araçlar var. onu alıp senin yaptığın tüm uygulamaları yapmak istesem nekadara patlar acaba bilgi verirsen sevinirim. Komple motoru bakıp yaptırım kaporta ve boya işleminden geçirip seninki gibi bi araç...

13. Gribulut

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Abi Gerçekten Süper Bir Araç Toplamışsınız Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ediyorum. Benimde Bir gün Hayalim Böyle Bir Araç yapabilmek. Sıfırdan Herşeyini Yaptırarak Uzun Yılllar Kullanmak İstiyorum. 48 Sayfayı tüm mesajları ile Baştan Sona Okudum Gerçekten Emek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri