Arama sonuçlarınız

1. thpozitif

Motorola El Cihazı Programlama Kablosu

wouxun uvd1p cihaz var bende de. görüşme yapabilmek için programlamak mı gerekiyor?

2. thpozitif

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

ben de şifre olmadığından kabul edilmemişim. Kanal aktif mi? şifre nasıl ediniriz?
  3. thpozitif

Kamping Dışı Konaklama Alanları; Delmece Yaylası

Aynen öyle oldu. Gençliğim geçti o dağlarda. Asfalttan sonra heryer çöp doldu. Niteliksiz bir sürü kalabalık.

4. thpozitif

Sınav tamam sırada hangi telsiz almalıyım öneri lütfen..

Ben de wouxun kg uvd1p cihaz edindim. Cihazı kullanmak için herhangi bir programlama yapmak gerekiyor mu?
  5. thpozitif

Yedigöller Bölgesi Kamp Tavsiyesi

Yol asfaltlanmış. güncel durum yol konusunda sıkıntı olmadığı yönünde.

6. thpozitif

Yedigöller Bölgesi Kamp Tavsiyesi

Merhabalar. Önümüzdeki hafta sonu yedigöller'e gitmeyi planlıyoruz. Daha önce o bölgeye hiç gitmedik. Yol durumu konusunda bazı sıkıntılar okudum. Güncel bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ayrıca 3 gün boyunca insan göresimiz yok. Bu yönde çadır kurulabilecek nokta paylaşırsanız da çok...

7. thpozitif

Yedigöller Kamp Yolu

önümüzdeki hafta sonu gitmeyi planlıyoruz yedigöllere. Güncel yol durumu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  8. thpozitif

Boluda Kamp Alanları

bu yukarıdaki fotoğraf aladağlar'a mı ait. o bungalovlarda kalma imkanı var mı?
  9. thpozitif

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 1. Ümit Yıldız (Mrstar) 2. Mustafa Karahasanoğlu (Ata1 3.Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) 4.Coşkun Canlıoğlu (ccanlioglu) 5. Tufan Hüseyni (thpozitif)

10. thpozitif

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul iki gün önce tesisin önünden geçerkene aklımdan geçtiydi !

11. thpozitif

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Nihayetinde bir çok eklem yeri olan ufak bir çakı. Hiçbir şeyin olmadığı bir yerde idareten... Testere narin ama bıçak fena değil.
  12. thpozitif

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Daha önce buradan paylaşıldı mı bilmiyorum. Elimdeki iki dökümanı paylaşıyorum. --- MULTISERVICE PROCEDURES FOR SURVIVAL, EVASION, AND RECOVERY FM 21-76-1 MCRP 3-02H NWP 3-50.3 AFTTP(I) 3-2.26 https://www.sugarsync.com/pf/D049850_6647557_288569...

13. thpozitif

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Geçenlerde aldım 8461'i. Asker çakısını yani. Dediğiniz gibi testeresi biraz narin. Dikkatli olmak lazım.
  14. thpozitif

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Merhabalar. Bir çakı almak istiyorum. İki model belirledim şimdilik fakat kafama takılan şeyler oldu. 1) http://www.victorinox.com/product/1/100/1004/1106/0.8463.MW3 Bu modelin tek elle açılabiliyor olması ve aşağıdaki modele göre 20gr...
  15. thpozitif

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Ynt: Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu Ben deneyimlerimden bu yönde sonuç çıkartıyorum.

16. thpozitif

Ynt: Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu geçmiş olsun. fare mücadelesi zordur. hele ki çiftlik gibi açık bir alanda.
  17. thpozitif

Ynt: Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu Nasıl bir mucadele yaptiniz. Hangi ekipmanlari kullandiniz ?
  18. thpozitif

Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!.

Ynt: Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!. Bu nasıl beta kardeşim ! "Ben böyle beta uygulama hatta tam sürüm uygulamayla bile karşılaşmadım symbianda" desem yeridir. Tebrik ediyorum yazan arkadaşları. Hızlı bir uygulama. herşey yerli yerinde ve net. Şu ana kadar kullanım açısından...

19. thpozitif

Wouxun KG-UVD1P

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Telsizi siteden almaya karar verdim kendimce. Birde speaker mikrofon alacağım. iki seçenek var. mikrofon seçimimde kriterim tamamen fiyat oldu. bu ikisinden hangisini almamı önerirsiniz ? birde resimdeki düzeni kurmak istiyorum araçta ama ne tür bir araç anteni ve ara...
  20. thpozitif

Wouxun KG-UVD1P

Ynt: Wouxun KG-UVD1P benim derdim afet FM... Yoksa kimi ne diye dinleyeyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri