Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 86 İsuzu Trooper Yakıt Sistemi İçin Yardım
hocam araç hayırlı olsun..ben 1996 dan beri isuzu trooper kullanıyorum..aracım 88 model 2.6i I-TEC general motor..sizinkiside general motor...ancak 2.5 değil...86 model trooperler 2.3 karbratörlüdür...benzin sorununu halletmişsiniz...
Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu?
öncelikle herkese merhaba..arkadaşım off road merakın olması güzel bişi bu heyecanı hiç bir şeye değişmem.bende denizlide yaşıyorum isuzu trooper marka jipim var beyaz denizlide bir tane zaten (denizliye ilk ve son trooper getirenlerdenim :-)))))) )...
Ynt: isuzu trooperdeki şaseye gazaltı kaynağı
teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.şasede büyük çatlak yok.etrafı iyi sayılır ancak dediğiniz gibi.3-4mm kalınlığında bir saç kıvırtıp kaynatmak iyi olcak ekrar teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar ben denizliden levent..bende 1988 model isuzu trooper arac var kısa şasi.benim şasilerde bazı yerlerde çatlaklıklar var.geçenlerde sanayiye gittim tamircim bana gazaltı kaynak yaptıralım çok sağlam olur bidaha çatlamaz dedi.sizler gibi bu konuda bilgi ve becerilere sahip olan...
Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz
ayhan bey msn adresimi veriyorum detaylı bilgi alabilirsiniz daha rahat olur msn bjk190392@hotmail.com
Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz
ayhan bey gerçekten çok güzel olmuş.birden eski günlerim aklıma geldi.eski günlerim diyorum çünkü benim 4 çekerdeki porya kilidi arızalandı bilya dağıttı.sebebi ise 4 çekerden 2 çekere geçtikten sonra 1-2 metre geri geri gitmemem.bu otomatik...
Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor
yok sorun çıkmaz kolay kolay bakımını iyi yaptıktan sonra bişi olmaz.yakıta gelice;tabi bizim araçlar biraz fazla yakar ancak benim yakıt değerlerim yazdığınız rakamların biraz altında çünkü benim aracım kısa şasi ve daha hafif o bakımdan biraz daha az...
Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN.GERÇEKTEN GÜZEL BİR ARAÇDIR ÇÜNKÜ BU RACIN AYNISI BENDEDE VAR AMA TEK KAPILISI.BENİMKİSİ 88 MODEL 2.6İ MOTORLAR AYNI ZATEN.BEN TROOPERİ YAKLAŞIK 14 YILDAN BERİ KULLANIYORUM VER GERÇEKTEN ÇOK RAHAT VE ARAZİDEDE OLDUKÇA KABİLİYETLİ BİR...
iyi günler abiler ben denizliden levent.benim isuzu trooper aracımda 5 gün önce makas küpesi kırıldı çatal gibi iki demir dibinden kırıldı tamiri ne kadar tutar bana kaça patlar.ilginiz için şimdiden teşekkür eder bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
herkese denizliden selamlar ben daha dün kayıt oldum yani daha çömezim ;D.nedendir bilinmez off road sporrlarına karşı inanılmaz bi ilgim var o bakımdandır ki...1988 model 2.6i isuzu trooper aracım var.arcımın arazideki kabiliyeti tartışılmaz çok memnunum 12 yıldan beri biniyorum ancak bu arçtan...