Arama sonuçlarınız

1. ÇILGIN TROOPERCİ

86 İsuzu Trooper Yakıt Sistemi İçin Yardım

Ynt: 86 İsuzu Trooper Yakıt Sistemi İçin Yardım hocam araç hayırlı olsun..ben 1996 dan beri isuzu trooper kullanıyorum..aracım 88 model 2.6i I-TEC general motor..sizinkiside general motor...ancak 2.5 değil...86 model trooperler 2.3 karbratörlüdür...benzin sorununu halletmişsiniz...

2. ÇILGIN TROOPERCİ

Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu? öncelikle herkese merhaba..arkadaşım off road merakın olması güzel bişi bu heyecanı hiç bir şeye değişmem.bende denizlide yaşıyorum isuzu trooper marka jipim var beyaz denizlide bir tane zaten (denizliye ilk ve son trooper getirenlerdenim :-)))))) )...
  3. ÇILGIN TROOPERCİ

isuzu trooperdeki şaseye gazaltı kaynağı

Ynt: isuzu trooperdeki şaseye gazaltı kaynağı teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.şasede büyük çatlak yok.etrafı iyi sayılır ancak dediğiniz gibi.3-4mm kalınlığında bir saç kıvırtıp kaynatmak iyi olcak ekrar teşekkür ederim.

4. ÇILGIN TROOPERCİ

isuzu trooperdeki şaseye gazaltı kaynağı

merhaba arkadaşlar ben denizliden levent..bende 1988 model isuzu trooper arac var kısa şasi.benim şasilerde bazı yerlerde çatlaklıklar var.geçenlerde sanayiye gittim tamircim bana gazaltı kaynak yaptıralım çok sağlam olur bidaha çatlamaz dedi.sizler gibi bu konuda bilgi ve becerilere sahip olan...
  5. ÇILGIN TROOPERCİ

Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz ayhan bey msn adresimi veriyorum detaylı bilgi alabilirsiniz daha rahat olur msn bjk190392@hotmail.com

6. ÇILGIN TROOPERCİ

Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz ayhan bey gerçekten çok güzel olmuş.birden eski günlerim aklıma geldi.eski günlerim diyorum çünkü benim 4 çekerdeki porya kilidi arızalandı bilya dağıttı.sebebi ise 4 çekerden 2 çekere geçtikten sonra 1-2 metre geri geri gitmemem.bu otomatik...

7. ÇILGIN TROOPERCİ

Kimler Trooper Kullanıyor

Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor tmm ayhan bey benim ismim levent korkmaz numaram 0537 393 10 14 her zaman arayabilirsiniz gece gündüz farketmez.numaramn daima acık.görüşmek üzere.
  8. ÇILGIN TROOPERCİ

Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor yok sorun çıkmaz kolay kolay bakımını iyi yaptıktan sonra bişi olmaz.yakıta gelice;tabi bizim araçlar biraz fazla yakar ancak benim yakıt değerlerim yazdığınız rakamların biraz altında çünkü benim aracım kısa şasi ve daha hafif o bakımdan biraz daha az...
  9. ÇILGIN TROOPERCİ

Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN.GERÇEKTEN GÜZEL BİR ARAÇDIR ÇÜNKÜ BU RACIN AYNISI BENDEDE VAR AMA TEK KAPILISI.BENİMKİSİ 88 MODEL 2.6İ MOTORLAR AYNI ZATEN.BEN TROOPERİ YAKLAŞIK 14 YILDAN BERİ KULLANIYORUM VER GERÇEKTEN ÇOK RAHAT VE ARAZİDEDE OLDUKÇA KABİLİYETLİ BİR...

10. ÇILGIN TROOPERCİ

İSUZU TROOPER MAKAS KÜPESİ KIRILMASI

iyi günler abiler ben denizliden levent.benim isuzu trooper aracımda 5 gün önce makas küpesi kırıldı çatal gibi iki demir dibinden kırıldı tamiri ne kadar tutar bana kaça patlar.ilginiz için şimdiden teşekkür eder bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

11. ÇILGIN TROOPERCİ

İsuzu Trooperdeki Kaporta Sorunu

herkese denizliden selamlar ben daha dün kayıt oldum yani daha çömezim ;D.nedendir bilinmez off road sporrlarına karşı inanılmaz bi ilgim var o bakımdandır ki...1988 model 2.6i isuzu trooper aracım var.arcımın arazideki kabiliyeti tartışılmaz çok memnunum 12 yıldan beri biniyorum ancak bu arçtan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri