Arama sonuçlarınız

1. freedomnatura

Satılık Takaslı 2013 G55 Görünümlü Dizel Mercedes G 240

Ynt: Satılık Takaslı 2013 G55 Görünümlü Dizel Mercedes G 240 Şanzıman difransiyel derken orjinal hali neyse fabrika çıkışı motor yürüyen şanzıman difransiyel o şekildedir. bir oynama yok. fabrikasyon bilgilerine 240GD google'dan ulaşabilirsiniz onun dışında detaylı bir şekilde yazdığım 2013...

2. freedomnatura

Ynt: Satılık Takaslı 2013 G55 Görünümlü Dizel Mercedes G 240 bilmiyorum son durum nedir Gezenbilir'de link verebiliyor muyum ama ilanım ve detaylı bilgiler + fotoğrafları 133587470 ilan numarasıyla ilgili ilan sitesinde bulabilirsiniz, ama yine de 0 536 864 46 47'den ulaşabilirsiniz tüm sormak...
  3. freedomnatura

2013 G 55 görünümlü tamamne orjinal, dizel, yapılmamış eksik ve çalışmayan hiçbir parçası olmayana,webasto sunrooflu, w463 kasa çevrimi eksiksiz ve orjinal parçalarla tamamlanmış, üstünde BF goodrich All-terrain ve orjinal G serisi jantlar 5 adet olan siyah, muayenesi 2 yıl üstünde, yeni...

4. freedomnatura

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Can Merhaba, Telefonda konuştuğumuz gibi beni ilk kursa yazarsan sevinirim, haber bekliyorum senden, teşekkürler. selamlar. Özgür.
  5. freedomnatura

Satılık 2013 Makyajlı Dizel Mercedes G.. Kaçmaz Fırsat Aracı!

-Mercedes G 240 Dizel 3 kapı Coupe -2013 AMG G 55 Makyajlı (komple W463 kasa) -Orjinal Renk siyah, üstünde ayrıca mat siyah karbon kaplama mevcut -Orjinal 2013 oval sis farları, 2013 yeni tip stoplar, 2013 full LED sinyaller, orjinal mercedes sinyal korumalar, orjinal mercedes 30sn montaj ve...

6. freedomnatura

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' Ye Turbo .. Herkese Merhaba, Aracı alırken sahibi Ankara Ayyıldız Mercedes Özel Servis Oğuzhan Bey'le telefonla istanbul'dan arayıp bilgi aldım. Pazarlığı da güvene dayalı olarak telefonda yaptık. Geceden gidip sabah indim, servislerini gördüm, aracı tanıttılar, bindik...

7. freedomnatura

yukseklik farkı

Ynt: Yukseklik Farkı bugün bir daha baktım, evet benim kısa kasayala uzun kasa arasında da aynen bu jadar yükseklik farkı var..??
  8. freedomnatura

yukseklik farkı

Ynt: Yukseklik Farkı ilginç gerçekten.. bende de hem kısa hem uzun 460 var.. kısa uzundan hep daha yüksek duruyor.. gerçi lastikler kısada daha büyük.. ama bu iki araç arasında çamurluk yükseklikleri çook farklı :(
  9. freedomnatura

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-class Yedek Parça Paylaşımı W463 yeni tip sinyalli yan aynalar takım halinde sıfır ve fiberden yapılmış endonezya'dan getirmiştim.. ayna camı kesilip manuel veya elektrikli herhangi bir arabanın çıkma ayna iç mekanizması takılarak en az 2000 TL'lik aynayı çok uygun fiyata...

10. freedomnatura

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Herkese merhaba, Motogezgin ve cartop'un paylaşımları için teşekkürler.. Ben de kendime göre bir proje ile snorkel uydurma peşindeyim.. Ben başka bir araç için üretilen şnorkel'i bir şekilde G'ye uyarlama yapmaya çalışacağım.. tabii ki...

11. freedomnatura

Arkası Açık G

Ynt: Arkası Açık G Merhaba, gerçektenilginç olmuş başlık, arkası açık diyince.. bikaç tane pickup ve tenteli modeli olan arkadaşlar var.. satmıyorlar bildiğim kadarıyla ama..
  12. freedomnatura

460 Kasa Klima Kazanı İhtiyacım Var

Ynt: 460 Kasa Klima Kazanı İhtiyacım Var alper klima konusundaki deneyimlerini yaz bence.. ben biliyorum yakından.. ama diğer arkadaşlara da yardımcı olabilir belki.. en azından ben bu yaz bunalırsam gelecek yaza çıkmadan bir klima taktırabilirim kısa kasaya da :)) ayrıca motorgezgin'in...

13. freedomnatura

G Aranıyor Bulunamıyor

Ynt: G Aranıyor Bulunamıyor Merhaba, araçların çoğu sahibinden.com'a koyuluyor gibi.. bazen çok uygun güzel araçlar olabiliyor. bazen de gerçekten yüksek fiyattan hiç olmayacak araçlar da görüyoruz. bazılarına da hep imrenerek baktığımız çok güzel ve rakamını hakkettiğini düşündüğümüz araçlar...
  14. freedomnatura

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-class Yedek Parça Paylaşımı Satılık Mercedes G W463 2012 Model Fiber Ön Arka Tamponlar Ön Sis Lambaları Ve Çerçeveleri Dahil Olarak, satılık Mercedes G W460 Ön Arka Demir Tamponlar Köşeleriyle Birlikte, satılık W460-w463 4 Adet Orjinal Saç Jant Ve Goodyear Wrangler Lastikler...
  15. freedomnatura

gd240 hakkında yardım

Ynt: gd240 hakkında yardım 83 G 240 D yeni toparladım, motordan turbo ve intercooler'ı çıkarttım. İsteyen olursa verebilirim, eski hali turbolu hali çok daha seriydi, ancak motoru dikkatli kullanmak ve zorlamamak gerek dağda bayırda.. yol için iyi olabilir.. Ben orjinal haline geri döndüm...

16. freedomnatura

Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs

Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs Yarın ilk iş yeni aldığımız uzun kasa 5 kapı Mercedes G 300D'yi TS otomotic hüseyin Bey'e götürmeyi düşünüyorum. Bakalım, o ne diyecek, onunla bu aracı uzun süre sorunsuz kullanabileceğimiz bir pozisyona getirip, düzenli...
  17. freedomnatura

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Nadir Abi, benim araçlara 84 300 D otomatik 5 kapı uzun kasa ekleyebilirsiniz listede. saygılar. Ayrıca kısa kasa 83 G 240 D 3 kapı kısa kasa satılık arkadaşlar, üzerinde BF All terrain 5 adet orjinal G jantıyla birlikte verilecek, benzin deposu kapağı sağ tarafa...
  18. freedomnatura

G240d, G300 ve G230 YAKIT TÜKETİMİ(ÜSTAD YARDIM)

Ynt: G240d, G300 ve G230 YAKIT TÜKETİMİ(ÜSTAD YARDIM) 240 D kısa kasa motor yenilendiktan sonra 12-13 litre mazot, 300 D uzun kasa ilk hafta izlenimime göre 13-14 litre mazot yakıyor.. tam ölçümlerimi araçlar tamamen sanayiden çıkıp tüm iç dış değişiklikler ve motor mekanik yenilemeleri...

19. freedomnatura

Mercedes G direksiyon kutusu

Ynt: Mercedes G direksiyon kutusu Bugün sonunda Alper'le de konuştuk buluştuk, paylaştık, onun ustasına gittik topkapı'ya.. biraz onun aracını kullandım biraz o benim aracı test etti. Alper'in direksiyon kutusunda ben çok fazla bir şey hissetmedim açıkçası.. boşluktan hep bir şikayet hep bir...
  20. freedomnatura

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Uzun zamandır siteye bir şey yazamadım.. :( G macerası sürüyor.. Halen yılmış, bıkmış ve hevesimi kaybetmiş değilim.. Ancak çook zaman, sabır ve bütçe işi olduğunu anlamak uzun sürmedi.. :/ Öyle hemen aldım bindim yapılacak tarz araçlar değil eski G'lerimiz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.