Arama sonuçlarınız

1. kodalmmm

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım merhaba gezenbilir dostları, Öncelikle Alpaslan beye,Kadir Alkan beye ve Abdullah beye göstermiş oldukları hassasiyetleri ve duyarlılıkları sebebiyle teşekkürlerimi iletiyorum. Amacım burada bir tartışma açmak değil,zaten Bekir...

2. kodalmmm

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Burak ve Ferhat bey, çok teşekkür ederim,aslında çok ilginç bir olay ama çok şükür kısa sürede bulundu...
  3. kodalmmm

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Merhaba gezenbilir dostları, ilgi gösteren tüm gezenbilrcilere çok teşekkürler.Hazırlık soruşturmasının tamamlanmasını bekliyorum,malumunuz bu süreç gizli olduğu için,ancak dava açıldığında konu ile alakalı yorumda bulunabilirsiniz. selamlar...

4. kodalmmm

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Merhaba,tüm gezenbilir dostları; çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için). Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek...
  5. kodalmmm

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Geçmiş olsun dilekleriyle, bulunma temennisinde bulunan tüm Gezenbilir dostlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum... Beklentimiz tez sürede bulunması...

6. kodalmmm

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster çok sağolun Süleyman bey... selamlar...

7. kodalmmm

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Nevzat Hocam teşekkürler, Hamit ile beraberiz,çok selamı var... inşallah buluruz diye umut ediyoruz...
  8. kodalmmm

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster teşekkürler,inşallah bulunur,nasip...
  9. kodalmmm

Merhaba tüm Gezginler, Karavanım olan namı değer ''Gezgin Turko''Toyota Coaster,01-03-2013 tarih ve saat 0640 itibarıyla İkametim olan Ankara-Eryaman'da Eryaman Evleri sitesinin park alanından çalınmıştır.karavanı gören veya bilgisi olan gezenbilircilerin 155 polis veya 0505 5443444 nolu...

10. kodalmmm

Yeni Kamp Aracım 'MEZOPOTAMYA YILDIZI' nın Yapım Aşamaları.

Merhaba,Vehbi bey, Aracınızı benim Gezginturko nun elektrik tesisatını yeniden toplatmak için gittiğimde , Bülent beyin orada gördüm,hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız-belasız güzel günlerde kullanırsınız,

11. kodalmmm

Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhabalar,taiga ve obozkr1; ilk karavanım olan Land Rover(seyyah turko)ile Trakya'dan başlamış son nokta olarak Asos(Behramkale)bitirmiştik,bu yıl ise ''gezgin turko''ile kaldığımız noktadan başlayıp ,Burhaniye-Ören ,Ege'ye doğru...
  12. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhaba,Oğuz bey, Teşekkürler,inşallah sizlerde sorunsuz bir şekilde kullanırsınız karavanınızı,ayrıca motorunuzu görünce,geçmiş günlerimi hatırlattınız bana,

13. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhabalar, Evet hata sonu Bolu'da idik,çocukların eskrim turnuva maçları vardı, bizde bu vesile ile kısa bir kaçamak yaptık.
  14. kodalmmm

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar önder Bey, Teşekkürler,inşallah kazasız belasız kullanırız,sistem gayet verimli gözüküyor,ayrıca ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum, selamlar...
  15. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) devamı,

16. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Coaster'ın iç fotolarından bazıları,
  17. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhaba, öncelikle teşekkür ederim iyi niyet temenniniz için.Evet haklısınız bencede karavan amaçlı olarak gayet uygun bir seçim diye düşünüyorum,
  18. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhaba Levent bey, çok teşekkürler...

19. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhaba asilkanissan, sağolun,herkesinki gibi inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur ,
  20. kodalmmm

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhaba anksit, sağolun,uygun bir zamanda tanışmak dileğiyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri