Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (16 Mayıs 2010)
Çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş resimlerden anladığım kadarıyla, tavsiyem ılıcaya kışın en sert zamanında girmeniz, hem fazla kimse olmuyor hemde suyun tam kıvamında olan sıcaklığını daha güzel hissedersiniz :)
Bu arada...
Ynt: Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (13 Şubat.2010)
Sayın Dilek Hanım; Keramet köyünün içinden yukarılara doğru çıktığınızda hem manzara güzelleşiyor hem de piknik yapabilecek yerler de bulabilme şansınız var, önce yürüyüş, piknik ve kerametin ılıcası, iyi eğlenceler...
Rica ederim, isabetli bir karar, pişman olmazsınız, özellikle kışın soğuk bir havada mükemmel bir aksiyon oluyor...:)
Selam jetrabenker, telefon mutlaka vardır ama bilmiyorum, gece gündüz açık bir yer telefon etmeden de gidilebilir diye düşünüyorum.
Evet Zerrin Hanım, ıslak bir gün oldu ama ılıcanın tam kıvamındaki sıcak suyu tüm negatif enerjimizi aldı, teşekkür ederim:)
Veeee Ilıcadaki zevkli ve rahatlatıcı saatler başlıyor.....:)
Arkadaşlar buraya gitmenizi ve şifalı olduğu söylenen suya girmenizi şiddetle tavsiye ederim.....
İznik Gölünün kenarına da uğramadan yapamadık, gezi boyunca yağan yağmur hiç durmadı....:)
Keramet Köyünün kahvehanesinde öğle yemeği....
Sevgili doğaseverler, 13.02.2010 tarihinde Bursa,Orhangazi, Keramet köyü ve Ilıcasına yaptığımız gezi ve sonrasında tamamen doğal olan ılıcanın havuzundaki güzel saatlerimizin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim....:)