Arama sonuçlarınız

1. amanos80

Daihatsu Yedek Parça

Arkadaşlar, 2005 Daihatsu SX aracımın tavan penceresi (lastiğinden dolayı) su alıyor. Sunroof lastiği diye geçer,malumunuz.Bunu nereden temin edebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

2. amanos80

Açılır Tavan

Ynt: Açılır Tavan İlginize teşekkürler. Dışardan bakıldığında lastiğin deforme olduğu görülüyor, bir tarfı ezik gibi. Ne şekilde sipariş verebilirim? (Bulunduğum yerde yok. Herhangi bir fitilcide bunu halledebilir miyim, orijinali şart mıdır? )
  3. amanos80

Açılır Tavan

Arkadaşlar,2005 1.3 Terios'um tavandan su alıyor >:( Tavan pencere lastiğini nereden bulabilirim?

4. amanos80

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ;D :D :D :D
  5. amanos80

Terios Sunroof'un Su Geçirmesi :(

2005 Terios sunroof lastiğim sol önden su alıyor. Tamiri veya komple lastiğinin temini için yardım rica ediyorum. ::)

6. amanos80

Satılık Daihatsu Terios-2005

Ynt: Satılık Daihatsu Terios-2005 Asfaltta pek az kullandığım ve genelde hafta sonu yaylada ( o yol da asfalt) kullandığım araç için tavsiyesi olan arkadaşlar olursa memnun olurum. Bozuk araziye az girdiğim bir ortamım var. A/T asfaltta ses ve çekişte sorun yaratır mı? Değerlendirseniz...

7. amanos80

Ynt: Satılık Daihatsu Terios-2005 Sorma muhterem ;D Zaten battık, zaten battık hesabı önümüzdeki hafta lastikleri değiştireceğim. Bu gün Lassa Competus baktım.(205/70 R 15) lastik düşünüyorum. H/L (ne demekse) asfalt ağırlıklıymış,bir de bildiğim A/T var ve ikisinin de fiyatı aynı (200 tl)
  8. amanos80

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
  9. amanos80

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Teknolojik bir sanat eseri! İsrafil kardeşim,tebrik ederim. ;)

10. amanos80

Ynt: Satılık Daihatsu Terios-2005 Ben 2. aracı satınca bu satışı iptal ettim zannediyordum. Çoktan beri girmediğim sitede eski ilanımı görünce ,arkadaşları yanıltmayayım diye yazdım. Bu arada epeyce km. yapmışım; araç 31.000'i geçmiş :))) İbret-i alem için yazıyorum: 6 yıldır sadece motor...

11. amanos80

Ynt: Satılık Daihatsu Terios-2005 Satış iptali dolayısı ile ilan kaldırılabilir! ;D
  12. amanos80

Bfgoodrich

Ynt: Bfgoodrich Selamlar... 205- 70- R15 var mı ve fiyatı nedir ?

13. amanos80

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Bu konuyu Cevdet Bey (Köroğlu nick) cevaplar umarım. Burda bir yanlışlık olsa gerek...
  14. amanos80

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

Ynt: Kamp Çakmağı - Ocağı Veya Işıldağı Takip ;)
  15. amanos80

2004 terios sx

Ynt: 2004 Terios Sx Sayın Yasin bilgiç; Ben 2008 de bir ilan üzerine (malum site)İskenderun'dan mevcut arabamı aldım.Araç 2005 model ve 17.500 km. idi. Sınıfının en üst versiyonu, deri koltuk, açılır tavan...vs... Bana söylenen;aracın iki kazalı olduğu, serviste sol kapı,sol çamurluk ve motor...

16. amanos80

2001 Satılık Discovery Td5

Ynt: 2001 Satılık Discovery Td5 Güzel araç ;) Hayırlı satışlar...
  17. amanos80

Evde Elektrik Üreten Var Mı?

Ynt: Evde Elektrik Üreten Var Mı? Konu ilginç,takip... ::)
  18. amanos80

Orj. Camel Trophy Discovery-1 300 Tdi

Ynt: Orj. Camel Trophy Discovery-1 300 Tdi Maşallah... Takip ;)

19. amanos80

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kimse şikayet etmesin; adam sayfayı canlandırdı ;D Selamlar herkese... ;)
  20. amanos80

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ahan da canlandı site! Ama öyle, ama böyle... ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri