Arama sonuçlarınız

1. erol28

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " maaşallah..özellikle direksiyon ve iç döşeme çok güzel .kazasız belasız kullanın..

2. erol28

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi videoyu açınca korktum vallahi., bende istiyorum bi tane cj :D
  3. erol28

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor takip..

4. erol28

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi takip..
  5. erol28

Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011) güzel kareler ,takip..

6. erol28

Touareg 3.2 v6 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: Touareg 3.2 v6 Hakkında Bilgi ?.. touareg düşlerken sportage aldım.ekonomik ve ucuz.4L yok ama son aldığım lastiklerle epey iş görüyor.bu benzin fiyatı ve bu vergilerle touarege binmek bi hayli zorlaştı.

7. erol28

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye bizim yeni oyuncaklar bunlar kadar iş görmüyor,güzel tercih ,kolay gelsin.
  8. erol28

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? merhaba byescobar il ordu ..
  9. erol28

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? sportage 2006 .

10. erol28

Touareg 3.2 v6 Hakkında Bilgi ?..

selam arkadaşlar.yakından takip ettğim bir araç olan touareg 3.2 için bilgilerinize başvurmak istedim.içinizde kullanan varmı.lpg lilerinide sitelerde görüyorum yılda 20 bin km yapan biri için lpglisini önerirmisiniz .malum yakıt tüketimi şuanki aracımın 2 katı :).birde servis masrafı arıza...

11. erol28

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba.forumunuzu uzun süredir takip ediyorum.ilgilendiğim kısım offroad.şimdilik 4x4 üm olmadığı için kendimi bilgilendiriyorum.şu an opel bir aracım var kısmetse 1 sene içinde 4 çekere geçeceğim.ordu korganda yaşıyorum. aslında kışın burada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

SON KONULAR

Geri