Arama sonuçlarınız

1. R

Tek Kabin Hilux Arıyorum. Yardım Lütfen!!!

Selamlar; Uzun süredir tek kabin bir hilux aramaktayım. 1985-1995 model arası. Nasıl bulacağım konusunda bilgi sahibi değilim malesef. Bana bu aracı nasıl bulacağım hakkında fikir ve bilgi verirseniz çok sevinirim. Aracı alınca revize etmek istiyorum. Onun için çok temiz olmasada olur...

2. R

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler ellerine sağlık.. Özellikle benim gibi sitede yeni olanlar için harika bi çalışma...
  3. R

Off Road için Araç Tavsiyesi

Ynt: Off Road için Araç Tavsiyesi Levent Bey sitede gözlemlediğim kadarıyla Grand cherokee sizden soruluyor:) Bana bu aracı anlatırmısınız.. Hangi modelini almalıyım, dizelmi olmalı benzinlimi.. kilometrenin çok olması endişe edilecek bi durummudur. Dizel(2.7) ve benzinli(4.7) yakıt tüketimi...

4. R

Ynt: Off Road için Araç Tavsiyesi grand cherokee ile ilgilendim baya.. hatta bi ara baya alma niyetindeydim. Fakat amerikan arabası olduğu için serviste ve yedek parçada şüphelerim var.. Antalyada bu konuda sıkıntı yaşarmıyım sizce... Birde suzuki grand vitara hakkında görüş alabilirmiyim...
  5. R

Ynt: Off Road için Araç Tavsiyesi sağlık sorunlarım nedeniyle yüksek araç kullanmak zorundayım. Belimde propblem olduğu için alçak arabaya binerken sıkıntı yaşıyoru. 4*4den beklentim yaylaya ormanlık araziye gittiğimde beni üzmesin ufak tefek yüksekliklerden etkilenmesin çamurda vs de beni...

6. R

Merhabalar... Ben Mehmet antalyadan. Şuanda honda civic araca sahibim. bunu satıp 4X4 almak niyetindeyim. fakat uzun uzun araştırsamda bir türlü hangi aracı almam gerektiğini tespit edemedim. İlk beklentim ydek parçada sıkıntısı olmayan ve belli bir kilometreye ulaştığında heryerinden ses...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri