Arama sonuçlarınız

1. high_hopes

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt serbest paraşüt eğitimlerine katılmak için 16 yaşından gün almış olmanız yeterli.

2. high_hopes

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt rica ederim bu ailenin büyümesi lazım :) sizinde dediğiniz gibi "uçmak özgürlüktür" :)
  3. high_hopes

Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü?

Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? hepsi birbirinden güzel fotoğraflarn. bir gökyüzü tutkunu olarak fotoğraflar beni büyüledi:)

4. high_hopes

Kişisel Galeri (irfan-R)

Ynt: Kişisel Galeri (irfan-R) doğa bütün çıplaklığıyla sunulmuş sanki...yerdeki bira şişesi, karaya çekilmiş tekne... çok güzel ellerinize sağlık.
  5. high_hopes

Ustalardan Seçmeler

Ynt: Ustalardan Seçmeler photoshop nelere kadir demek istiyorum :)

6. high_hopes

Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural) çok güzel fotoğraflar... öezellikle börek aşıran küçük kız çok güzeldi :)

7. high_hopes

Kişisel Galeri (Mesela - Elif Aslan)

Ynt: Kişisel Galeri (Mesela - Elif Aslan) bibirinden renkli fotoğraflar...çok güzel...
  8. high_hopes

Kişisel Galeri (rhyton)

Ynt: Kişisel Galeri (rhyton) ikinci mesajınızdaki ikinci fotoğraf birinci fotoğrafın sonuç kısmı değildir umarım :)
  9. high_hopes

Kişisel Galeri (Tolga'nın Gözünden...)

Ynt: Kişisel Galeri (Tolga'nın Gözünden...) genel olarak kadrajlar güzel fakat renkler biraz soğuk gibi biraz daha canlı olsaydı daha güzel olabilirdi. ellerinize sağlık devamını bekliyoruz.

10. high_hopes

Kişisel Galeri (nayilbodrum - Bodrum Rüyası )

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Bodrum Rüyası ) Bulutların parça parça oluşu alev alev yanışları gökyüzünde yangın varmışcasına insanın içini ısıtıyor :)

11. high_hopes

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! aya inen paraşütçü çok güzel:)
  12. high_hopes

Ağaç Oyma Sanatı

Ynt: Ağaç Oyma Sanatı ağaçtan kuş, gedi, ceylan, aslan vs yapmak bir yana bu ince işciliği elektrikli testereyle yapması farklı bir yetenek :)

13. high_hopes

Taşların Mükemmel Dengesi

Ynt: Taşların Mükemmel Dengesi nasıl birşey bu:)
  14. high_hopes

Reflektif Sanatı

Ynt: Reflektif Sanatı peki burada sanat eskizde mi fotoğrafta mı :)
  15. high_hopes

Kişisel Galeri (dolunay22)

Ynt: Kişisel Galeri (dolunay22) çok güzel. insan bulutların üzerinde koşabileceğini sanıyor :)

16. high_hopes

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) çok güzel fotoğraflar gönlünüze sağlık :)
  17. high_hopes

Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep

Ynt: Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep pek zor bir atlayış olmasada senaryo açısından çok güzel bir atlayış olmuş:) keyifli...
  18. high_hopes

Serbest Paraşüt Hakkında Yardım

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım bu kötü haber inönü'nün o kendine has havasının anılarda kalması bir yana efes'in o rahatlığı ve sakinliğide son buldu demektir :) yinede güzel yanından bakma lazım efes daha hareketli ve kalabalık bir aile olacak :)

19. high_hopes

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış "Nasıl bir duygu?" diye diye sormuşsunuz bunu anlatmak çok zor yaşamak lazım. hani apartman merdivenlerinden çıkarken ışık birden sönüverir karanlıkta el yordamıyla çıkmaya çalışırsınız ve son bir bsamak daha kaldığını düşünüp ayağınızı atarsınız boşluğa gelirde içiniz bir...
  20. high_hopes

Serbest Paraşüt Hakkında Yardım

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım unutmadan THK dışında serbest paraşüt eğitimi veren başka bir kuruluş yok.atlayış yapmak isteyen arkadaşlar Eskişehir-İnönü veya İzmir-Efes e gitmeliler. bana sorarsanız Efes derim eğlencede sınır yoktur inönü nün de tatdı başkadır ama efes daha bi başkadır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri