Arama sonuçlarınız

1. imposi

Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum

Ynt: Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum bilgiler için çok teşekür ederim dalış bana uygunmu diye düşündüm biraz heycanımı yeneresem uygun gibime geliyor çünki yazın denize mersine gitiğimizde denizde suyun üstünde yüzmekten çok suyun altında dalmak hoşuma gidiyor ama işin ayrıntısını...

2. imposi

Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum

arkadaşlar mersin hatta varsa silifke yakınlarında dalış kursu arıyorum sitede araım birşeyler bulamadım dalış kursları nekadar sürüyor ve fiyatları tahminen nekadardır ve dalış malzemeleri nasıl temin ederim kurstan veriliyormu yoksa kendimizmi alıyoruz
  3. imposi

Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz?

Ynt: Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz? temel olarak aralarındaki fark sj410 1000cc 4 vites sj413 1300cc 5 vites olması ben alırken yaptığım araştırmalrda 1300cc olan sj413 ün daha iyi olduğunu anladım bence sj413 zaten aralarında pek fiyat farkı yok ve vergiside aynı yakıtıda ayınıdır hatta...

4. imposi

Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir arkadaşlar yeni bir başlık açmaktsa buraya yazıyım dedim umarım yanlış bişey yapmamışımdır benim sj 413 üm 15 jant yanlız bujon aralıkları nedir bilmiyorum ve 16 jant takmayı düşünüyorum sj 413 lere 16 janta bujon...
  5. imposi

Samurai İçin Açılan Topikler Neden Çok Az

Ynt: Samurai İçin Açılan Topikler Neden Çok Az valla aracımı gören 10 kişiden 7 , 8 i aracın başına gelip güzel yorumlarda bulunyorsa bu aracın hem görülmek hemde görmeye yarıyor demektir :) ki inanın abartmıyorum benzinlikte olsun oto parkta olsun iş yerinde olsun gören herkes çok beğeniyor

6. imposi

Samurai İçin Açılan Topikler Neden Çok Az

Ynt: Samurai İçin Açılan Topikler Neden Çok Az bnede kesinlikle 2 ve 4 şık diyorum kolay kolay arıza vermiyor arıza vermeyip te az yakınca ve her türlü kulanışa geldği için satmaya kıyılamıyor misal benim samurai 92 model hard top lu 1300 cc ilk zamanla sürat yapmıyor uzun yolda bayıyor adamı...

7. imposi

samurai (sj413) motor modifiyesi neler yapılabilinir?

arkadaşlar aracımın motorunu biraz güçlendirmek istiyorum ilk etapta basit olarak neler yapabilirim yardımıcı olursanız sevinrim
  8. imposi

Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz sayın hakan Askan aracınızın lastik ölçülerini öğrene bilirmiyim
  9. imposi

Sahibinden Bakımlı, Sorunsuz SJ413

Ynt: Sahibinden Bakımlı, Sorunsuz SJ413 aracın muaynesi yeni yaptırdım arkadaşlar 2 sene muaynesi vardır

10. imposi

Ynt: Sahibinden Bakımlı, Sorunsuz SJ413 dizel pajerolarla takaslayabilirim

11. imposi

Ynt: Sahibinden Bakımlı, Sorunsuz SJ413 aracım 92 model 1300 motor lpg li 5 ileri vites aracımın motoru yürüyeni kaportası elektirik tesisatı sorunsudur alıp rahatlıkla binip araziye çıkabilirsiniz
  12. imposi

Ynt: Sahibinden Bakımlı, Sorunsuz SJ413 kusura bakmayın site sakinleri ve yöneticileri okumamıştım :) üzgünüm

13. imposi

linkte ayrıntılar yazıl arkadaşlar tüm bakımları yaptırılmış sorunsuz bir araç http://www.sahibinden.com/4x4_sorunsuz_samurai_duz_duvara_tirmanir_-47WQQaXQQ19093453WQQpXQQdisplayitem ilandaki numara babamın 0545 843 60 99 bu da benim ikisindende ulaşabilirsiniz ilandakai ilk resim temsili...
  14. imposi

Vitara Ayna

Ynt: Vitara Ayna kestirşken bombeli aynalardan kestirirseniz sorun olcağını sanmam ama düz camlı aynadan kestirşiseniz onlarda derinlik kavramı yok körnoktaya yakın yerleri aynadan baktığınızda tam yerini kavramada sorun yaşayabilirsiniz ama düz camlıda bile öle aman aman sorun yaşamazsınız
  15. imposi

sj413 e motor swap yapan varmı

Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı falaşın teknik verilerine bakarken aklıma geldi swift gti motoru uyum sağlamazmıkı çok güzel bir motor 1300 101 hp 108 nm tork üretiyor

16. imposi

Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı fash 1.7 ler kaö hp ve kaç nm tork üretiyorki işin aslı benim tek isteğim aracımın son süretini artırabilmek uzun yolda çok yavaş geliyor artı olarak motor güçlenince arazi perfprmasnıda çok daha iyi olcak hoş hala araziye girebilmiş deiğilim :) :(
  17. imposi

Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı her aracın motoru bu şanzımana uyum sağlarmı
  18. imposi

Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı ewet bu aklıma gelmemişti dizele çeviremiycez ozaman peki buna daha güçlü ve 4çekeri devre dışı kalmadan şöle biraz daha sürat verebilecek birşeyler yapacak bir motor olurmu bide golf dizel motoru werimli oluyor demişsiniz yapan biliyormusunuz 4çeker devre...

19. imposi

92 model suzuki sj 413 üme motar atmak istiyorum daha önce bunu yapan varmı hatta dizel motor istiyorum birazdaha güçlü ve torklu bir motor aslında aracımın motorundan memnunum ama biraz daha güçlü bir motor istiyorum vitaralardaki dizel motoru düşündüm ama o uyarmı sj nin şanzımanıyla uyum...
  20. imposi

Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı?

Ynt: Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı? bana sinyal kolu kadran lazım elektirik tesisatı lazım aslında bu parçalar çalışır vaziyette ama benim araçta devir göstergesi yok baktığüım bazı modellerde var devir göstergeli kadran isatiyorum aslında istedğim parç.alarda bir sorun yok keyfe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR