Arama sonuçlarınız

1. D

Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Ynt: Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim? hospilatality club uyeliğim şaşırtıcı derecede çabuk onaylandı. ne tesadüf ki hollanda da bulunduğum zamana denk geldi bu sayede hollanda lı bir ressamla tanıştım çaya misafir oldum hatta kaldığım eve yemeğe davet...

2. D

Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ... nihayet bursa karacabey de kestane balı aldım ancak ıhlamur karışımlı aynı etkiyi verir mi.. saygılar..
  3. D

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... bu gezip gördükleriniz yerlerin üzerindeki görüşlerinize katılıyorum.. bende oraları gezdim sevdim, ancak çanakkale yeşilyurt köyünü hep merak ediyordum.. tayfun talipoğlu ndan tanımıştım o köyü.. çok yakında gitmeyi düşünüyorum oraya.. asıl yazmak istediğim memleketin...

4. D

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu herkes gezip gördüğü yerleri tavsiyeleri yazarak büyük bir katkı sağlanmış olunur. her memleketin iyiside var kötüsüde.. memleketleri insanlarına göre yargılamak doğru değil.. insan insandır "insanda insanlığın her hali vardır "bunu kulağımıza küpe yapalım...
  5. D

Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili

Ynt: Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili evet, memlleketimizin her yeri ayrı güzelliğe sahip.. uçakla gitmek yerine otomobili tercih ederseniz gitmekle bitmez.. demek ki ondanmış bu memleketi yönetmenin zorluğu, paylaşılmak istenmesi..... sahip çıkalım lütfen hiçkimseye...

6. D

Gümüşhane, Karaca Mağarası

Ynt: Gümüşhane, Karaca Mağarası ama karaca mağarasında fotoğraf çekmek yasaktı nasıl çektiniz bu fotoğrafları..

7. D

Gümüşhane, Karaca Mağarası

Ynt: Gümüşhane, Karaca Mağarası trabzon a giderken birgece gümüşhane de öğretmen evinde kalmıştık. öğretmenevi müdürü kemal bey karaca mağarasına mutlaka ama mutlaka uğramamızı söyledi , sizin antalya da ki birkaç saman çöpü mutlaka karaca mağarasını görmeden geçmeyin deyince... karaca...
  8. D

Otomobille Avrupa Turu

Ynt: Otomobille Avrupa Turu size iyi yolculuklar... ağrı kesici, alleriiçin antihistaminik, hatta antibiyotik de yanınıza alırsanız iyi olur.. aklıma geldi uzmantv adlı sitede yurt dışına çıkarken yanınıza alacaklarınız hakkında ve daha çok şey hakkında bilgi veren bir bayan gazeteci var şuan...
  9. D

Avrupa Tatili

Ynt: Avrupa Tatili çok teşekkür ederim, bunu değerlendireceğim.. çok sevindim...paris te bir Türk ün otelinde kalmak güven verdi şimdiden..

10. D

Enerjinizi Kullanmayı Öğrenin !

Ynt: Enerjinizi Kullanmayı Öğrenin ! size kesinlikle katılıyorum. çok doğru ...

11. D

Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları çok teşekkür ederim paylaşım için.. kestane balının bu kadar çok faydası olduğunu bilmiyordum...
  12. D

Mide Bulantısını Önleyen Bant

Ynt: Mide Bulantısını Önleyen Bant paylaştığınız için çok teşekkür ederim.. kızım için iyi olacak.. sayıgılar..

13. D

Prag

Ynt: Prag ilk gitmek istediğim avrupa ülkesi prag dı... elinize yüreğinize ayağınıza sağlık... güzel fotoğraflar ...insanın böyle yerlerde bir süre yaşama şansı olmalı...
  14. D

Avrupa Tatili

merhaba bu yaz tatilinde 20 gün için amsterdama gidiyorum çocuklarımla , amsterdam da kardeşimde kalıcaz. ancak okadar yol gitmişken komşu ülkelere de gitmek istiyorum... ancak parist e ucuz yollu nerde nasıl kalırız bilmiyorum.. louvr müzesini görmek istiyorum ama bir haftada bitmezmiş doğru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri