Arama sonuçlarınız

1. tarkan

96 Tahoe Orjinal Radyo

Ynt: 96 Tahoe Orjinal Radyo Radyo derken 5 inch, ekranlı tam o yuvaya oturan. Fiyat fazla tabii..

2. tarkan

96 Tahoe Orjinal Radyo

Ynt: 96 Tahoe Orjinal Radyo Cihazı görmedim ama 1 adet varmış. Tam bizim radyonun yerine oturuyormuş.1.600 Tl istediler. ??? ??? ???
  3. tarkan

96 Tahoe Orjinal Radyo

Aracımın üzerindeki orjinal radyosunda sadece tek numaralı kanalları dinleyebiliyoruz. Bunun bir ayarı varmıdır bütün kannaları dinleyebilmemiz için.? Olmadı orjinal teyp i çıkartayım yerine Single yada double dın bir cihaz takıyım istiyorum ama orjinalliğini bozmadan ve kesip biçmeden tabii...

4. tarkan

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Prins
  5. tarkan

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı 96 Tahoe kullanıyorum.Benim aracın Lpg sarfiyatı 50-55kr civarlarında. Kullandığım güzergahta neredeyse trafik yok gibi. Kullanımı gayet keyifli ve rahat.

6. tarkan

96 Tahoe için sol ön poryo bilyası

Ynt: 96 Tahoe için sol ön poryo bilyası Takım olarak değişti. Yüksek hızda gelen sesde kesildi.

7. tarkan

Ynt: 96 Tahoe için sol ön poryo bilyası bekliyorum???
  8. tarkan

Araçta 70 milden sonra uğultu başlamıştı. Sol ön proyo bilyası nın değişmesi gerekiyormuş. Bu parçayı nereden temin edebilirim ? Bir kaç yere sordum 500-550 tl fiyat aldım. partstrain.com da sadece arkalar için olanı var ve fiyatı 50$. Bu işi daha hesaplı halledebilmek için tavsiyelerinizi...
  9. tarkan

Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI)

Ynt: Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI) Bu sistemle ilgili birçok soru sorulmuş ama cevap yok...Konu açılalı 3 sene olmuş.Taktırıp kullanan varmı ?

10. tarkan

Tahoe İçin Jant

Ynt: Tahoe İçin Jant 96 Tahoe için orjinal jantlara tavsiye edeceğiniz lastik nedir? Arac genel olarak şehir içinde kullanılıyor.

11. tarkan

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Şehir içi 0,50 kuruş yakıyor... ;D ;D ;D ;D
  12. tarkan

Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak

Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak Orçun Usta telefonda verdiğin bilgiler için teşekkürler.... Aaracı yükseltme kiti kullanmadan o jantlarla takabileceğimiz lastik ebatı nedir ??

13. tarkan

Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak

Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak Bu resimdeki EE plakalı aracın jant ve lastikleri çok iyi durmuş. Bunlar araç yükseltilmeden takılabilir mi? Nereden buluruz ?
  14. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Benzinde şehir içiyakışını hesaplamadım hiç ama uzun yolda 15lt /100km de yakıyordu. Lpg Ankarada takıldı.Takıldıktan sonra geçen akşam yola çıktım, birazda acelem vardı o yüzden sakin bir kullanım olmadı. 0,40krş yaktı km de. Şimdi deponun bitmesini...
  15. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? 9 ay benzinle bindikten sonra aracıma bu hafta Lpg takıldı.....Daha önce neden taktırmamışım ki..:)

16. tarkan

Benzin Şamandırası

Ynt: Benzin Şamandırası Benim araçtada yokuş çıkarken full oluyor inerkende boş (depoda nekadar benzin olursa olsun)...
  17. tarkan

96 tahoe için Bug shield ve sun shield

Ynt: 96 tahoe için Bug shield ve sun shield Mailiniz aldım.
  18. tarkan

96 Tahoe için Bug shield ve sun shield arıyorum.

Ynt: 96 Tahoe için Bug shield ve sun shield arıyorum. Foto ve fiyat alabilirmiyim tarkan4@hotmail.com

19. tarkan

20. tarkan

96 tahoe için Bug shield ve sun shield

96 Tahoe için Bug shield ve sun shield arıyorum. Daha önce konusu geçmiş ama bir sonuç yok gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri