Arama sonuçlarınız

1. H

Motor Yenileme

Merhaba benim samurai nin krank ve ust kapak oldu . Vitara motor bulamiyorum sizce renault motor samuraiye uyarmi

2. H

Samurai İçin Roll Bar Yapan Varmı?

Samurai icin roll bar yapan varmi Roll bar cizimi olculeri ve tavsiyler.................
  3. H

Samurai Yükseltme Tavsiyesi

Ynt: Samurai Yükseltme Tavsiyesi 31 inc lastik takmak icin kupeleri kac cm. yaptiniz ve surtme probleminiz oluyormu ben 5 cm spacer ile 30 veya 29 inc lastik dusunuyorum cunku vites kutusuyla oynamak istemiyorum ve arastirdigim kadariyla 30 inc uzerine cikilinca vites kutusundaki disli...

4. H

Samurai Yükseltme Tavsiyesi

Merhaba, samurai hakkında ozellikle yükseltme konusnda deneyimli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. calmini 3" yükseltme kiti kullanan oldumu , önerirmisiniz ben kupeleri uzatarak 1,5" yükselttim fakat pek memnun değilim araç dengezizleşmiş hissi veriyor Ayrıca 30" lastik takmayı...
  5. H

Kapalı Vitara kesilip soft top yapılabilirmi ?

Ynt: Kapalı Vitara kesilip soft top yapılabilirmi ? arkadaslar yani bu işi hiç deneyen olmadimi

6. H

Kapalı Vitara kesilip soft top yapılabilirmi ?

Kapalı Vitara kesilip softop yapilabilirmi? yapan varsa nasil olur , nekadar zahmet gerektirir .

7. H

Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar...

Ynt: Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar... samurai hakkinda bircok teknik bilgi iceriyor http://zukioffroad.com/Tech_Library/index.htm
  8. H

Ynt: Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar... Samurai ve 2 kapi vitara icin Zeminden Yükseklik (Graund Clearance) Yaklaşma Açısı Uzaklaşma Açısı Karın Açısı Tırmanma Açısı degerlerini bilen varmi acaba ve bu degerlerle nekadar oynanabilir
  9. H

Vitara'da Hidrolik Direksyon Ne Kadar Gerekli?

almayı düşündüğüm 93 vitarada hidrolik direksyon bulunmuyor, sizce hidrolik direksyon nekadar önemli, gerekirse hidrolik direksyona dönüştürebilirmiyim ve maliyeti ne olur ?

10. H

Ynt: Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar... erenatac kardeşim gerçekten çok güzel bilgiler çok teşekkürler

11. H

Acaba samurai ile vitara 16 jlx 2 kapı karsilastirmasi nasil olurdu , ??? birbirlerine karsi ustunlukleri ve zayif yanlari nelerdir arıza cıkarma durumları ve arızanın giderilmesi nekadar kolay modifiye edilebilme kolayliği ve fiyatlari offroad ve onroad performansları bakımından...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR