Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Patrol Sd33t (canavar)
SELAMLAR herkese öncelikle emeğigeçen tüm ustaları tebrik ediyorum güzel bir işçilik sevimli biraraç çıkarmışsınız. tabi burda arç sahibinin önemi bence büyük çünki inkanı yaratan ertan kardeşim. kendisini de tebrik ediyorum güzel mekine olmuş...
Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi
Mehmet bey selam cepten yazıyorum bazı kelimeler farklı çıkabilir
Helezona çevirmek Artıkiasyona girmesi daha iyimakasta askıda kalıyor şimdi ikonunda yardımcı olmak isterim yapacak usta veya siz yapacaksanız Gereki olan sadece 4 helezon4amatesör...
yeni resimler gelice iç döşeme de bekledi 10 gün kadar camlar yarın takılacak konsol vs gibi ufak tefek rutuşlar e tabi tanponlar yapılacak daha
teşekkürler arkadaşlar
arac şu anda döşeme işlemleri yapılıyor
çamurluk konusu arka biraz yükseltiecek çünki kabin ağırlığı nekadar basacağı belli degildi
üst tavana gelince arkadaşımızın düşündüğü gibi çadır olucak iç ekipman buzdolabı...
toyota 75 kasa 6 silindir dizel kamyonetimi aldım aldıktan sonra uzunca düşünme aşamasından sonra hem hart offroad hem gezi hemkamp hepsine cevap vercek bi araç yapmak istedim önce helezona çevirmekle başladım henüz bitmedi ama azkaldı döşemeye gidiyor artık çadırım kaldı bi iç...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Araç üzerindeki bütün uygulamalar benim imalatimdir. İsterseniz yapar göndeririz araç yayları geldi bugün takıldı ailesinde koyduk yan basamaklar bagaj üst sepetarka donanım kaplama on vinç on koruma. Farlar hepsi bizim tarafımızdan yapılmıştır ulaşmak...
selam arkadaşlar uzun zamandır resımleri atamadı arac cok oldu aslında biteli helezonları bekledik yurt dısından ama henuz takılmadı antalya sarılar otomotiv sovrum için yapılıyor arac
Dediğim gibi arkadaslar aslında bitti. Çanta lastik ve kaplama ısı kaldı su an kaplamıyor tamamen bitsin atıcam resimlerini. Antalya. Yetkili bayi gunlas as. De sohovroma konacak arac