Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motorsiklette Abartı Eksozun Ses Ve Yakıta Etkisi ??
ugur abı tabıkı de ayaga kaldırmak susturcuyu cıkartınca aynısı oluyor ama gaza yuklenınce ses ıkı katına hatta uc katına cıkıyor dur bırde 3/4 parmak boruda eklıyelım baklım ne cıkcak ;D ;D
abı tsk ederımde benım motor 1990 model daha nekadar gıder allh bılır ama eksoz takımmı takmayımmı kara wermdım bı turllu
ufuk bey abım dogru soyluyuyor sımdı artık motor sıklet canawarı oldum butun bakımların ayarlıın platın v.s yapabılıyorum hedefım cbr 600rr ;D ;D
abı susturcuyu cıkartın ca 500metre oteden duyluyor cbr 600 gıbı hafta sonu wıdeosun cekcem butn herkez donup arkasına bakıyor buyuk motor sanıyor ;D ;Dlar::
abılerım oyle ama dogru soyluyorsunzz zaten murat hocam benım motoru bılıyorsunz zaten sımson sr50 yanı plaka we ruhsat yoktakımmı bılmıyorum walla ama takıcamm kafaya koydum gıbı makına bun 3ksı ıle bınıyoruz yenı gelıncee