Arama sonuçlarınız

1. D

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim 80'LERDE ÇOCUK OLMAK VE İCRAATLAR :)) 1- Gazoz şişesini calkalayıp calkalayıp fışkırtmak 2-İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak. 3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp...

2. D

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Herkese merhaba, ben Betül... 2 senedir Aydın/Söke'de yaşıyorum. Öğretmenim. Salon sporları, trekking, yüzme ve keman amatör hobilerim. Ayrıca; Söke Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Klübü üyesiyim..
  3. D

Aydın Yemekleri

Ynt: Aydın Yemekleri 'eaksu72' Aydın'da mesire alanı nerede ki arkadaşım?. Yer olarak tarif edermisin, gitmek isterim gerçekten. Şimdiden teşekkür ederim..

4. D

Aydın Yemekleri

Ynt: Aydın Yemekleri Ekmek dolması İzmir'in ilçelerinde de çok bilinen bir yemek çeşidi. Çok da güzel olur. Teşekkürler paylaşım için..
  5. D

Aydın Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Aydın Serbest Muhabbet Köşesi Yaklaşık 10 aydır Aydın Söke'de ikamet ediyorum. Uzun zamandır siteyi ziyaret edemedim yoğunluktan. Mart-Nisan aylarında trekking gruplarına katıldım, mekan keşfi yaptım. Güzel bir yer, şanslıyım.. Söke'den herkese Selam..

6. D

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? İzmir Bozdağ kayak merkezi galiba işletime kapanmış. Bilgisi olan varmı?

7. D

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Odun
  8. D

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Kanal D
  9. D

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim İlk okuduğumda bayağ keyiflendirmişti beni de.. Sizlerle paylaşmak istedim;)

10. D

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Seçmelerden Saçmalar.. Çocuk dua eder........ Allah'ım lütfen yarın babaannem ölsün.... Bunu babası işitir ama seslenmez ve ertesi gün babaannesi ölür....... Çocuk yine yarın dedem ölsün der..... Aynen babası tekrar duyar ve ertesi gün ölür....... Çocuk bu seferde...

11. D

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Hep bankacıları suçlarlar bir de onların açısından bakın.. :) MÜŞTERİ : Para çekecektim. - Hangi hesaptan - Benimkinden. - Tamam beyefendi de sizin hesap No.su kaç? - Bilmiyorum. - İsim neydi? - Benim gendimin mi? - YOK E... (denemiyo tabii..) ******** -...
  12. D

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... reçel

13. D

İlk Daldığınız Anda ....

Ynt: İlk Daldığınız Anda .... Takipteyim ve bekliyorum :) Tekrar teşekkürler..
  14. D

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Saydam :)
  15. D

İlk Daldığınız Anda ....

Ynt: İlk Daldığınız Anda .... Çok teşekkür ederim Ferdane Hanım. Memnun olurum gerçekten. Aslında bilginizde varsa, Aydın'da kaliteli ve işini iyi yapan merkezler hakkında bilgi verirseniz daha çok ikrama geçer..

16. D

Kayseri Yemekleri

Ynt: Kayseri Yemekleri Birde Nevzine var, çok güzel bir tatlı. Ben çok severim. Bilen varsa denenmiş tarif eklesin lütfen, netten kopyalananlar ölçü tutmuyor da...
  17. D

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi

Ynt: Kayseri Erciyes Kayak Merkezi Erciyes'te yazın pistlerde (dağ eteklerinde) kayak yapılmaz ancak yüksek kesimlerde kar kalıcı olarak bulunur.
  18. D

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? Sadece 2 yerde kaydım. - Kayseri / Erciyes ve İzmir / Bozdağ. İki yerden de menun ayrıldım. Tavsiye ederim..

19. D

Piranha; Adı Çıkmış Bir Kez...

Ynt: Piranha; Adı Çıkmış Bir Kez... Bence bu fotoğraf fantastik bir filmden alınmış koreografi gibi :) Gerçekte bu kadar korkunç görünümde olduklarını düşünmüyorum. Yinede teşekkürler Özlem paylaşım için..
  20. D

İlk Daldığınız Anda ....

Ynt: İlk Daldığınız Anda .... Ben şuan Kayseri'de ikamet ediyorum ve bu ayın sonunda daimi olarak (kısmetse) Aydın'a yerleşeceğim. Uzun zamandır dalış eğitimleri ile ilgileniyorum. Çok çok merak ettiğim bir spor ancak müthiş derecede endişe yaşıyorum yinede. Ne de olsa bilinmeyen bir durum her...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri