Arama sonuçlarınız

1. utkucj5

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Harika gorunuyor.. 2 canavar dusmus yollara..

2. utkucj5

Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında Küçük kömürcüyü bulamadım ben? Gazdan,tuzdan biraz ben bahsettim bana denmiyodur umarım?
  3. utkucj5

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında Gazcıya gitmenizi öneriyorum. 3 yıllık kullanıcısıyım,gaz kokusu kesinlikle aracımda yoktur.Hortumlarınızı ve gazın beynini kontrol ettirn.Büyük olasılıkla bu bölgelerde sorunlar yaşıyorsunuz.Cherokee'ye mal etmeyelim:) Tampon konusuna...

4. utkucj5

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında cherokeenin sesi için, alan da var satan da... bakış açısı diyelim... ;)
  5. utkucj5

Uzungöl

Ynt: Uzungöl uzungölün zirve yaylaları..

6. utkucj5

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında gürlemeyen aslan aslan olmaz misali ses duyarsınız... ama rahatsız edici boyutta değildir... arabanın ön koltukları yatağından rahat gelebilir.. arka koltuklarda ısıtma olmadığı için kışın soğuk olur, battaniye koymanız faydalı olabilir...

7. utkucj5

96 zj radyo cd calar

Ynt: 96 zj radyo cd calar orjinalini taktırdıktan sonra pioneri arayabilirsin dostum.. Görünüm olarak orjinal evet ama müzik çeşidi olarak pioner derim.. eğer arabada müzik senin için önemliyse pionerrrrr ;)
  8. utkucj5

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Uzungöl zirve yayla...
  9. utkucj5

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ aydere doğru......

10. utkucj5

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 1 Cenk Sarıkaya 2 Orhan Bıyıklı 3 Berkmicioğlu 4 Sina Ataman 5 Selahattin Doğan 6 Kazım Doğan 7- Hatice Kıyga 8 Ünal Çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat Ergan 14 Erkan...

11. utkucj5

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 1 Cenk Sarıkaya 2 Orhan Bıyıklı 3 Berk Gemicioğlu 4 Sina Ataman 5 Selahattin Doğan 6 Kazım Doğan 7 Birol Özdal 8 Ünal Çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat Ergan 14 Erkan...
  12. utkucj5

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Cj5'in makyaj safhasına geçilince keyif artacak:)..

13. utkucj5

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Lr Defender le bayburtun güzelliklerinin keyfi çıkar hocam :)
  14. utkucj5

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Arkadaşlar piyasada araba kalmadığı efsanesi doğru gibi.. Atatürk sanayiden geliyorum ,ustanın sözleri aynen şu şekildeydi: tanıdığımıza cherokee baktık en az 10 araç,alamadık. temizini bulan kapsın.:)
  15. utkucj5

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? dean martin: Thats amore ...

16. utkucj5

96-97 model grand cheroke arıyorum.

Ynt: 96-97 model grand cheroke arıyorum. Eğer Çizik bile seni tahamülsüz yapıyorsa onroad derim:) .. boyasız çziksiz offroad aracı bulamazsın. Mekanik araçlarda kesinlikle offroad aracı bakmalısın ama elektromekanik sistemlerde temizi mantıklı:) ama profesyonel offroad aracı bulursan...
  17. utkucj5

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Aracınız harika olmuş.. Bir Hummer gördüm sanki:)
  18. utkucj5

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. onlarca araba baktım bende 4.0 göremedim. zj temiz modeller,özellikle ilk sahibinden almak daha mantıklı geliyor.

19. utkucj5

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları çeken de çekilende şahane araçlar .. tablo gibi insan odasına asar ben bu resmi:)
  20. utkucj5

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? eşek niyetine zj süper tanım:) bana göre bu arabayı bilen, yanlışa kolay kolay düşmez. Gezenbilir en büyük kütüphane. bu platformda olupta yanlış araba alan kişi çeksin valla:=)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri