Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında
Gazcıya gitmenizi öneriyorum. 3 yıllık kullanıcısıyım,gaz kokusu kesinlikle aracımda yoktur.Hortumlarınızı ve gazın beynini kontrol ettirn.Büyük olasılıkla bu bölgelerde sorunlar yaşıyorsunuz.Cherokee'ye mal etmeyelim:) Tampon konusuna...
Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında
gürlemeyen aslan aslan olmaz misali ses duyarsınız... ama rahatsız edici boyutta değildir...
arabanın ön koltukları yatağından rahat gelebilir.. arka koltuklarda ısıtma olmadığı için kışın soğuk olur, battaniye koymanız faydalı olabilir...
Ynt: 96 zj radyo cd calar
orjinalini taktırdıktan sonra pioneri arayabilirsin dostum.. Görünüm olarak orjinal evet ama müzik çeşidi olarak pioner derim..
eğer arabada müzik senin için önemliyse pionerrrrr ;)
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
1 Cenk Sarıkaya
2 Orhan Bıyıklı
3 Berk Gemicioğlu
4 Sina Ataman
5 Selahattin Doğan
6 Kazım Doğan
7 Birol Özdal
8 Ünal Çelik
9 Şenol Ablak
10 Ümit YILDIZ
11 Cenk Coşkun
12 Seyhan Karaca
13 Kürşat Ergan
14 Erkan...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
Arkadaşlar piyasada araba kalmadığı efsanesi doğru gibi.. Atatürk sanayiden geliyorum ,ustanın sözleri aynen şu şekildeydi: tanıdığımıza cherokee baktık en az 10 araç,alamadık. temizini bulan kapsın.:)
Ynt: 96-97 model grand cheroke arıyorum.
Eğer Çizik bile seni tahamülsüz yapıyorsa onroad derim:) .. boyasız çziksiz offroad aracı bulamazsın. Mekanik araçlarda kesinlikle offroad aracı bakmalısın ama elektromekanik sistemlerde temizi mantıklı:) ama profesyonel offroad aracı bulursan...
Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
eşek niyetine zj süper tanım:)
bana göre bu arabayı bilen, yanlışa kolay kolay düşmez. Gezenbilir en büyük kütüphane. bu platformda olupta yanlış araba alan kişi çeksin valla:=)