Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Emeği geçen herkese teşekkürler, ilginç ve eğlenceli bir deneyim oldu benim için. Birkaç foto da bende var ;ama çoğu yükelenenlerle aynı. Farklıları yüklüyorum...
Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)
Ben 2 ya da 3 kişi gelecem gibi görünüyor kesinleşince tam olarak yine yazarım. Araçsız gelecek arkadaşlar için 2 kişilik yerim olacak gibi...
Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)
1- Ahmet Gündüz (arwin) suziki vitara
2- Ugur Tolga ayhan (TOLGAA) suziki jimny
3- Hasan Çalışkan (pancarmotorcu)
4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser
5-...
Ynt: Yarış İzleme ve Ardından Bozhane Tarafında Gezi Planı (06 Aralık Pazar)
Yarış Şile'de tam olarak nerde yapılıyor? Giden, bilen biri varsa tarif edebilir mi?
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)
Yaklaşık 1 2 hafta daha Mersin'deyim, denk gelirsem katılmayı düşünüyorum.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
herkese merhaba utku ben,
başta off-road olmak üzere kampçılık, doğa yürüyüşü gibi outdoor aktiviteler ilgi alanım. en kısa zamanda düzenlenen organizasyonlarda görüşmek üzere...