Arama sonuçlarınız

1. utkua

Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

2. utkua

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) Emeği geçen herkese teşekkürler, ilginç ve eğlenceli bir deneyim oldu benim için. Birkaç foto da bende var ;ama çoğu yükelenenlerle aynı. Farklıları yüklüyorum...
  3. utkua

Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009) Ben 2 ya da 3 kişi gelecem gibi görünüyor kesinleşince tam olarak yine yazarım. Araçsız gelecek arkadaşlar için 2 kişilik yerim olacak gibi...

4. utkua

Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009) 1- Ahmet Gündüz (arwin) suziki vitara 2- Ugur Tolga ayhan (TOLGAA) suziki jimny 3- Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) 4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser 5-...
  5. utkua

Yarış İzleme ve Ardından Bozhane Tarafında Gezi Planı (06 Aralık Pazar)

Ynt: Yarış İzleme ve Ardından Bozhane Tarafında Gezi Planı (06 Aralık Pazar) Yarış Şile'de tam olarak nerde yapılıyor? Giden, bilen biri varsa tarif edebilir mi?

6. utkua

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009) Yaklaşık 1 2 hafta daha Mersin'deyim, denk gelirsem katılmayı düşünüyorum.

7. utkua

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009) Bu aralar bir organizasyon düşünüyor musunuz?
  8. utkua

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba utku ben, başta off-road olmak üzere kampçılık, doğa yürüyüşü gibi outdoor aktiviteler ilgi alanım. en kısa zamanda düzenlenen organizasyonlarda görüşmek üzere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri