Arama sonuçlarınız

1. erenilgezdi

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi benim aracımdan bahsediyorsunuz sanırım.

2. erenilgezdi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi benim aracımdan bahsediyorsunuz sanırım.... :D
  3. erenilgezdi

Ben geldim özliyenler el kaldırsın

Ynt: Ben geldim özliyenler el kaldırsın hoşgördük hoşbulduk tşkler.

4. erenilgezdi

Ynt: Ben geldim özliyenler el kaldırsın Hmmm o zaman ben direk konsolu söküyorum ampulude patlatıyorum . abs sorunu bitiyor.
  5. erenilgezdi

Ynt: Ben geldim özliyenler el kaldırsın başım üstüne ne demek arkadaşım hoşbulduk.

6. erenilgezdi

Arkadaşlar öncelikle özürdiliyerek başlıyorum konuşmama, Uzun zamandır çok sevdiğim ve saygı duyduğum forum sohbetimizden mahrumum.sebebi terfi alaraktan inciburnu istasyonuna muhabereci olarak atanmamdır.Şu an kadıköyde staj yapmaktayım.Geliboludan ayrılırken görüşmeyi çok istediğim fakat...

7. erenilgezdi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi alış veriş poşetlerim ve fronteram tşk ederim emrecim. ::)
  8. erenilgezdi

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO 1 ben kaldım ya ;( pazartesi inşallah yapıcam (11.06.2012 ) bu arada emre murat super olmuş yapıştırmalar. Murat geçmiş olsun. benzin hortumunun yerini nerden biliyorsun be kardeşim ;)
  9. erenilgezdi

1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) evetttttt benzin istasyonu olan arkadaş var mı :D

10. erenilgezdi

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO keşke yardım edebilseydim Levent abi :( biz nasıl senin hakkını ödiycez :(((

11. erenilgezdi

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO ya gelcem desin araca gerek yok benimle gelir hem yolda aracıda yükseltiriz :)
  12. erenilgezdi

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Ayın 2 si ile 8 i arası geliboludayım abi gelmeden arıycam seni zaten abicim.

13. erenilgezdi

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) ever arkadaşlar bence herkes gelceği rotayı yazsın ki birşekilde organize olarak yol alalım. ben İstanbul -İzmir-Bolu-Ankara-Ş.Koçhisar-Aksaray-Eskil / 746km / 9 saat bu rotayı izliycem, bana yoldan katılabilicek...
  14. erenilgezdi

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO get imi beklerim gozlerim kapali tuz golunu beklerim heycanli ;D ;D
  15. erenilgezdi

Bu Telsizin özellikleri nasıldır?

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? ne lisansı gerekiyor? Birçok lisans türü var. bende kmt ve roc ehliyetleri var bunlar yeterli diye biliyorum yanılmıyorsam tabi

16. erenilgezdi

abs ışığı

Ynt: abs ışığı vardiyam ctesi sabah bitiyor.hafta sonu ailemle geçirip pazartesi sabahtan başlarım o sensörü aramaya öğlene kadar bulur paylaşırım.
  17. erenilgezdi

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) ya usta benim sana msglarım gelmiyor mu? bir telefonunu versende konuşsak.
  18. erenilgezdi

Kendimi Tanıtmayı Unuttum

19. erenilgezdi

abs ışığı

Ynt: abs ışığı hmmm o zaman bu sensörlerden 2 tane var.yerlerini söylersen wd40 la işi cozerim belki ;)
  20. erenilgezdi

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler E.C.U nedir? 1996 opel sport 2.0 umda ecu var mı :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri