Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar iyi bir a/t lastik ihtiyacınız var ise www.sonarlastikler.com dan ürünler kısmında S860 ı inceleyebilirsiniz.
205/80 R 16
235/75 r 15
235/85 r 16
30x9,50 r 15 ve 31x10,5 r 15 ebatlarında mevcut
Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı
ben verdiğim örnekte sadece böyle hataların heryerde karşımıza çıkabileceğini anlatmaya çalıştım ben zaten size yapılan hatanın önemli veya önemsiz olduğunu anlatmıyorum,size yapılan bir hatadır ve bence hatanın büyüğü küçüğü olmaz.ben sadece bu...
Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı
Cemal Bey öncelikle geçmiş olsun.Mollaoğlu otomotivden bende M/T lastik aldım hatta daha sonra binek arabama bile ordan lastik aldım. Ben verilen hizmetten gerçekten mutluyum hatta lastiklerimi aldıktan sonra lastik konusuyla alakalı olmayan bir kaç...
Ynt: Mud Terrain Lastik
285/75 R 16 M/T yi bilmiyorum ama 265/75 R 16 FEDERAL M/T www.lastix.com da satılıyor. Ayrıca ellerinde birçok ebatta FEDERAL M/T var ihtiyacı olanlar kontağa geçebilir.
Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?
kesinlikle M/T deyince Federal derim. isterseniz lastikleri www.lastix.com dan online olarak alabilirsiniz hemde Türkiyenin her yerine ücretsiz kargo yapıyorlar
arkadaşlar bende bir federal M/T kullanıcısıyım.M/T lastiklerin ses yaptığı bir gercek ama Federal olsun veya diğer markalar olsun bunların arasındaki ses farkları farklı değildir sesin nedeni diş yapılarından kaynaklanır.ayrıca ben aracımdaki...
Federalin distribütörü yoktu eski distribütör ile sorunlar vardı ama artık bu sorun ortadan kalkmış ve yeni distribütörü ile iddialı geldiklerini söylüyorlar ve bulunabilirlik sıkıntısını eskisi kadar yaşatmıyacaklarmış
Ynt: Discovery İçin Lastik ve Jant Seçimi
bana göre de 235/85 R 16 ile aaraçtan çok keyif alırsınız. Arazi koşulu isede kesinlikle MT onericem. AT kesinlikle o zevki ve keyfi vermiyor.
Hangi MT diye sorarsanizda;
http://www.federalturkiye.com/page4.php?view=preview&image=29&category=0
derim...
Ynt: 32x10.5x15 Lastik ve Jant Arıyorum
Federal bak derim, kullanıyorum ve M/T lastiğinden çok memnunum. fiyatıda iyidir sanırım.
www.federalturkiye.com
Ynt: Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ?
Defander için bende 235/85 R 16 öneririm en ideal seçim budur bencede. Lastik olarakta Federal M/T oneririm.
burdan inceleyebilirsin lastikeleri istersen;
http://www.federalturkiye.com/page4.php?view=preview&image=29&category=0