Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: N.N.B Bebek...
en azından şimdilik en cok neye ihtiyaç duyuyorlarsa o konu ile ilgili bir çalışma yapalım..bunu herkez kendı şehrinde yapmasında fayda var dıye dusunuyorum
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)
çok güzel bir etkinlik oldu . ben Çok keyif aldım . sizlerle tanışmak güzeldi . ayrıca dogum günü pastası ve süprizi için herkese çok ama çok Teşekkurler :D... umarım yazın İznik de bir daha toplanır çok daha güzel...
Ynt: Sansarak Kanyonu İznik
evet İznik de yaşayan birisi olarak yazdıkalrına katılıyorum ..o bolgedeki tüm köyler ve civarı gezılmeye deger ..aslında bılınmeyen cok yerler var o bolgede ... ;)
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)
Sansarak Kanyonu o günü bitirir cunku oraya sadece yürüyerek gıdılıyor sansarak koyu yakınlarında aracları bırakıp yürümek gerekır .. ama soyle bır sey yapıla bılır araclarla (yollar normal ) dag koylerı gezıle bılır...
Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi?
motorsiklet ne tarz olursa olsun ..sürücünün bedeni reflexleri esnekliği vs ile cok alakalı ..o bakımdan bana uygun olan bir model baskasına uymaya bılır yada baskasının daglarda tepelerde rahatca dolastıgı bır modelle belkı ben duz yolda rahatsız olurum...