Arama sonuçlarınız

1. N

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ......

2. N

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Harika bir konu olmuş. Bu şekilde araç toplamak isteyen arkadaşlar için nimet değerinde gerçekten. Fakat sanırım bazı noktalar, aracı toplayan arkadaşımızın da içine sinmedi ve baştaki heyecanını kaybetti. Konuyu baştan sona bir kerede incelediğimde bunu...
  3. N

NoPoPo : Su, Bira, Pirinç Şarabı, Kola Hatta İdrarla Şarj Olan Pil

Ynt: NoPoPo : Su, Bira, Pirinç Şarabı, Kola Hatta İdrarla Şarj Olan Pil İlginç :)

4. N

Toyota Hilux LN65 Hidrolik Direksiyon Uygulaması

Ynt: Toyota Hilux LN65 Hidrolik Direksiyon Uygulaması Maaşallah nazar değmesin :) HD kit yönlendirmeniz için de sağolun.Fiyatta 3 te 1 fark olacaksa düşünebilirim doğrusu :) Ali Demir ' in telefonunu verbilecek arkadaşlar buradan iletebilirlerse sevinirim..
  5. N

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? 2.8 dizel motor için yakıt tüketimini Umut Çelikel arkadaşımız açıklamış.Aşağıdaki linkten ilgili konuya ulaşabilirsiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19067.0 Bende 2.4 dizel olanı var.Benimki 100 km de 8 litre falan yakıyor.Fakat lastik ebatlarım büyük.bu...

6. N

1986 Hilux yorum

Ynt: 1986 Hilux yorum Çok teşekkürler Sefa Bey.Gerçekten bana büyük bir iyilik yapmış olursunuz.Bu dokümana gerçekten ihtiyacım var .Mailinizi sabırsızlıkla bekliyorum.İyi günler dilerim.

7. N

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? Ben yaklaşık 6 yıldır 1987 2.4 hilux 4x4 kullanıyorum.Oldukca memnunum.Fakat uzun yolda bazı dik ramplarda çekiş zayıflığı problemi yaşıyorum.Bu yüzden özellikle büyük lastik takmak isteyen arkadaşlara 2.8 motorlu olan modelleri öneririm.Benim aracımda 31" lastikler 15''...
  8. N

1986 Hilux yorum

Ynt: 1986 Hilux yorum Sefa Bey; Acaba rica etsem elinizdeki Toyota Hilux el kitabına ulaşmam mümkün mü? E-mail adresime gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. ldnzgln@hotmail.com
  9. N

Ynt: Toyota Hilux LN65 Hidrolik Direksiyon Uygulaması Umut Bey ; Hakan Bey ile biraz önce görüştüm.Herşey dahil tüm hidrolik direksiyon kitine 1500 TL diyor.Aslında oldukca uygun gibi geldi bana.Bulunduğum ilden 2000 TL üstü bir fiyat almıştım.Sanırım bu kiti uygulayacağım.Orijinal olduğu için...

10. N

Ynt: Toyota Hilux LN65 Hidrolik Direksiyon Uygulaması Teşekkür ederim Umut Bey.

11. N

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Güzel çalışma, elinize sağlık..
  12. N

Ynt: Toyota Hilux LN65 Hidrolik Direksiyon Uygulaması Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.Bahsettiğiniz komple kitin fiyatı ne kadar ? Ayrıca Ankara'da nerede bulabilirim? Ben Denizli'de ikamet etmekteyim.Fiyat uygun gelirse kargo ile temin edebilirim sanırım.Forum kurallarına aykırı değil...

13. N

Selamlar, 1987 model Toyota Hilux 4x4 D-Cab (Çift Kabin) kullanıcısıyım.Aracıma hidrolik direksiyon taktırmak istiyorum.Bu konuyu araştırırken sitenize rastladım gerçekten çok güzel bir paylaşım sitesi.Hemen üye oldum tabi :) Kurucu ve katılımcıları yürekten tebrik ederim. Bahsettiğim aracıma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri