Arama sonuçlarınız

1. btuysuz

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) merhaba yeniden, binek otomobil gidilecek yer için uygun mudur?

2. btuysuz

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) çok teşekkürler Efe, aslında direk kendi çadırımla da gelebilirim, tulum ve kıyafet takviseyi ile idare edilebilir. ancak tek başına çadır kurmak keyifli olmaz diye düşünüyorum. acilen bir arkadaş bulayım :)
  3. btuysuz

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Merhabalar, daha önce kış kampına hiç katılmadım, kış kampı için uygun çadırım yok (yazlık çadırım var). İstanbul'dayım, kendi aracım var, eğer çadırında kalacak yeri olan biri varsa benim kendi aracımla gidebiliriz. bu...

4. btuysuz

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Merhabalar, Bu yaz ilk defa planladığım kamp vesilesi ile gezenbilir.com ile tanışma fırsatı buldum. Paylaşımdaki bilgiler sayesinde ilk tecrübemi Antalya/Kemer/Tekirova - Pınara Kamping'te yaşamaya karar verdim. (Teşekkürler mycamper/Özdal Bey)...
  5. btuysuz

Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova

Ynt: Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova Merhabalar, Bu yaz ilk defa planladığım kamp vesilesi ile gezenbilir.com ile tanışma fırsatı buldum. Paylaşımdaki bilgiler sayesinde ilk tecrübemi Pınara Kamping'te yaşamaya karar verdim. (Teşekkürler mycamper/Özdal Bey) Kısmetse bu...

6. btuysuz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar, ismim Barış. İstanbul'da ikamet ediyorum. Bu yaz ilk kez planladığım kamp vesilesi ile gezenbilir.com ile tanışma fırsatı buldum. Öncelikle sitenin kurucuları başta olmak üzere tüm üyelere eşsiz paylaşımları nedeniyle teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri