Arama sonuçlarınız

1. D

Türkiye'deki Mağaracılık Dernekleri Ve Kulüpleri

Ynt: Türkiye'deki Mağaracılık Dernekleri Ve Kulüpleri İZMAD karşim www.izmad.org

2. D

Mağara Dalış Fotoğrafları

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları Sevgili Gezenbilir üyeleri, Başlığı yer yer ilgiyle yer yer de şaşkınlıkla okudum. Öncelikle şunu belirtmeme izin verin. Uzun bir süre mağaracılık yaptım, hat döşedim topladım uykusuz 23 saatimi mağaralara geçirdiğim oldu. Ve şunu söylemek isterim ki, mağara...
  3. D

İzmir'de Yaşayan ve Mağaracılık ile Uğraşanlar !..

Ynt: İzmir'de Yaşayan ve Mağaracılık ile Uğraşanlar !.. Merhaba Kunt, www.izmad.org adresi izmir magara araştırma derneginin web sayfasıdır. Ben de bu derneğin bir üyesiyim kurulumunda da vardım fakat iş dolayısı ile Istanbula tasındım. MAgaracılığı sürekli ve profesyonel olarak yapan tek...

4. D

İzmit Körfezinde Yelken...

Ynt: İzmit Körfezinde Yelken... Kadir Bey adınıza sevindim ne mutlu size. Ben de yelkene özenme dönemmdeyim ne yazık ki. Yelkenli ile seyahat etme şansım hiç olmadı ancak sizlerin yazılarını okuyarak nasıl bir his oldugunu tahminlemeye çalışıyorum. Bu yaz kaçtı önümüzdeki yaz küçük bir şey...
  5. D

Temel Mağaracılık

Ynt: Temel Mağaracılık Mağarada kaybolmamak için yapabileceğiniz en mantıklı ve etkili şey, ufak fosforlu şaretçiler oluşturmanızdır. Biz bu işaretçilerin üzerine çıkışı işaret eden oklar çizerdik. Dönüşe geçtiğinizde kafa lambanızdaki led lambalar yüzünden işaretçiler parlar ve sizi çıkışa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR