Arama sonuçlarınız

1. M

Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :(

Ynt: Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :( Bu araç Fiat Panda cross 4x4 , Geçmiş yıllarda Türkiyede de satılıyordu.

2. M

Discovery İçin Ne Dersiniz ?..

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. 240-280 kuruş gibi bir fiyat değilmi bu? Bu rakamlar bir 4x4 için çok fazla gelmedi bana. Sonuçta binek araçlar kadar az yakmasını beklememeliyiz değilmi? yanlışmı düşünüyorum acaba?
  3. M

Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?.. Bu jantlarda balans sorunu olmuyormu?

4. M

4x4 Araç Seçimi İçin Yardım

Ynt: 4x4 Araç Seçimi İçin Yardım Benim bildiğim kadarı ile ekspedisyon yapılacak aracın arıza yapmaması söz konusu değil, ozaman her coğrafyada kolayca tanınan ve ucuz yedek parçası bulunabilen , oldukça sade yapıda araçlar kullanılıyor, bu şartlarda sadece iki model var Toyotanın 75 (troop...
  5. M

Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar sıfır gibi olmuş, iyi günlerde kullanın.

6. M

G-anavar Bitti.

Ynt: G-anavar Bitti. çok güzel görünüyor emeğinize sağlık.

7. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ilginize çok teşkkür ederim. Saygılar.
  8. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları çok güzel bir aracınız var, nazar değmesin , acaba bu üzerindedeki dodikleri nereden bulabilriz ve fiyatları nedir birlgi verebilirmisiniz? Teşekkürler.
  9. M

Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

Ynt: Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box toolbox un fiyatı nedir acaba ?

10. M

Aykut Oray Yaşamını Yitirdi

Ynt: Aykut Oray Yaşamını Yitirdi Allah rahmet eylesin ,çok iyi bir sanatçıydı.

11. M

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Türkiye pazarında 3 kapı araçları pazarlamak zordur, fakat özel sipariş alıyor Toyotasa.
  12. M

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Bu başlıkta bu yararlı bilgileri paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler, çok doyurucu bilgiler var.

13. M

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç Paylaşım için teşekkürler çok güzel bir çalışma olmuş.
  14. M

Satılık 2004 veya 1987 Model Defender 110

Ynt: Satılık 2004 veya 1987 Model Defender 110 Servet bey fotoğraf ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz. Özellikle 2004 model için. Teşekkürler.
  15. M

Alınık Araziye Girmemiş Discovery I

Ynt: Alınık Araziye Girmemiş Discovery I Acaba düşündüğünüz fiyat nedir? Birde fotoğrafı varmı aracın ? Teşekkürler.

16. M

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Nekadar gurur duysanız azdır İlker Bey, Ustanızın ellerine sağlık bazı şeyler para ile yaptırılamaz, (Gerçek) ustalık gerektirir, Ustanız bu sıfatı fazlasıyla haketmiş, imrenilmeyecek gibi değil, iyi günlerde gururla kullanın.
  17. M

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Muheteşem bir çalışma, İlker bey paylaşımınız için teşekkürler, lütfen devam edin.
  18. M

Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX

Ynt: Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX Düşündüğünüz fiyatı yazabilirmisiniz?

19. M

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Heytem bey çok titiz çalışmışsınız, iyi günlerde kullanın. Lastikler kumho kl71 e benziyor marshall ve kumho aynımı acaba?
  20. M

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) Geçmiş olsun, cana birşey gelmemesi sevindirici.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR