Arama sonuçlarınız

1. Han Solo

Satılık: Offroad Araçları Için Jant Spacer, Flans Modelleri

Selamlar , Nissan terrano 2 için 6x139,7 göbekli 20-25 mm spacer var mıdır?

2. Han Solo

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Selamlar, Doga Geri ve kamplariniza katilmak isterim whats up grub 'a beIN defensive ekleyebilir misiniz Levent 5327402555

3. Han Solo

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) 1. Emrah Artaslan - İstanbul 2. Erkan Okumuş - İstanbul 3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul 4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak 5. Barış Avcı & Serkan Bozel 01 Off Road Grubu - Adana 6. Ahmet 53 - ...
  4. Han Solo

255/70/16 cooper s/t

Ynt: 255/70/16 cooper s/t Selamlar, aslında STT düşünüyorum ama bunlarda iyi , özelden msj attım yanıtlarsanız sevinirim

5. Han Solo

Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :) Aksilik çıkmazsa katılırım inşallah

6. Han Solo

Grand Cherooke Arazi Araçları Buluşması

Ynt: Grand Cherooke Arazi Araçları Buluşması Pardon cherokee yi yanlış yazmışım, ilgili arkadaşlar değiştirebilirse memnun olurum
  7. Han Solo

Grand Cherooke Arazi Araçları Buluşması

Selamlar, sadece arazi modifiyeli Grand Cherooke XJ, ZJ, WJ, WH/K kullanıcılarının katılacağı ve hazırlık açısından kasım ayı 19-20 veya 26-27 tarihinde kamplı off road buluşması için fikriniz nedir, duruma göre gezi/buluşma başlığı açılır, tabii ki organize için tecrübeli arkadaşların...
  8. Han Solo

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Pardon şimdiki lastiğim GO12 , yanlış yazmışım

9. Han Solo

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Selamlar, aracımda yokohama geolander GO11 AT-S lastik var ve bir çok şartta(asfalt, kar ,kum) çok iyiler ancak çamur içinde ayrı bir takım için jant aldım, ama takınca 4-5 ay üzerinde kalır, dolayısı ile asfaltta da az sesli olmasını tercih...

10. Han Solo

WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi?

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Yanlışlıkla Q2 yazmışım , tabii ki sadece quadradrive var ama önde de arkada da vari-lock var, hem servisten hem araziden teyidlidir. wj lerdeki çekiş sisteminin linkini tekrar veriyorum, sayfa sonunda dediğim farklar tabloda...
  11. Han Solo

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Yanlışlıkla Q2 yazmışım , tabii ki sadece quadradrive var ama önde de arkada da vari-lock var, hem servisten hem araziden teyidlidir. wj lerdeki çekiş sisteminin linkini tekrar veriyorum, sayfa sonunda dediğim farklar tabloda...

12. Han Solo

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Bende de 2003 wj var, Q2 sistemi ve hem önde hem arkada vari-lock var, demekki değişik opsiyonlarla gelmiş
  13. Han Solo

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Hatta şöyle daha doğru, tüm wj lerde aynı çekiş sistemi yok ancak bildiğim Türkiyeye gelenlerde Q2 sistemi var, bu da hem ön hem arkada vari-lock mevcut demek. örnek link http://www.wjjeeps.com/tcases.htm
  14. Han Solo

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Yok hayır,WJ lerde hem önde hem arkada vari-lock var, 2005 ten sonraki GC WK\WH lerde adı limited slip oldu tek fark, değişiklik ve ihtiyaca daha hızlı cevap veriyor ve kilit balataları karbon yerine çelik oldu diye biliyorum

15. Han Solo

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? selamlar, wj lerde ortada 4L de devreye giren merkezi kilitten hariç ,hem önde hem arkada vari-lock denilen limited slip difrensiyel kilitleri mevcuttur, ve ihtiyaca göre otomatik devreye girer ve çıkar, gerektiğinde 100 de 100 tork...
  16. Han Solo

WJ LASTİK YARDIM ?

Ynt: WJ LASTİK YARDIM ? Selamlar, ben önce sadece 1inch (2.5 cm ) yükseltme ile 245/70/17 cooper st takmştım herhangi bir sürtme olmadı, sanırım yükseltmeden sürtebilir, şimdi ise 255/65/17 geolander AT-S ( hem at arazi hemde s kar amaçlı çok başarılı bir lastik) takılı, eger sürterse 2 cm lik...
  17. Han Solo

WJ 2003 yapabileceğim modifikasyonlar nelerdir?

Ynt: WJ 2003 yapabileceğim modifikasyonlar nelerdir? Selamlar, aracınızı güle güle kullanın, ben arabanın tavanını çözemedim farklı bir görüntüsü var standart değil galiba

18. Han Solo

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme Selamlar, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67107.0 linkinde bazı referanslar bulabilirsiniz,
  19. Han Solo

g cheroke nin dikyamaçta inişte istop etmesi

Ynt: g cheroke nin dikyamaçta inişte istop etmesi Selamlar , benim wj çeyrek depo altında bazen stop ediyordu , yakıt göstergesi de zaman zaman farklı gösteriyordu, usta şamandırada problem olduğunu söyledi, haftaya şamandırayı değiştiriyoruz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.