Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Rize - Pazar Hemşin Gezimizden Fotoğraflar
Ben rize de pazar hemşine gittim sadece. Uskup dagına cıktım. Sizim araba cıkar uslube fakat yolu bilen biri ile gitmeniz lazım. Camlıhemşin de aydere de gidebilirsiniz fakat yayla yollarini bilmiyorum
Ynt: RiZE' nin RUBICON u
Aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız.aracla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim. Cok hosuma gidiyor rubicon lar. Aracımdan memnunum ama bu şerefsiz cok seksi cekiyor kendini..
Ynt: Rize - Pazar Hemşin Gezimizden Fotoğraflar
Erkut abicim sagolasın resimlerin hepsini auto modta cektim. Amatorum de biraz. Resim daha cok var fırsat oldukca yuklerim.
Ynt: Yeni aracım vx100
Abi jantlar guzel gule gule kullanın. Madalya sorumun cvbını da aldım bu arada tesekkurler. Bu arada bende bir konu actıydım lakin actığım konularda goremiyorum bir sorun mu var. Yardımcı olabilirmisiniz?
Ynt: Yeni aracım vx100
Abicim jantlar hayırlı olsun. Bisey dikkatimi cekti jantin solunda bir deri mont var sanırım. Montun sagında camekanlı bi yer ve icinde madalyon gibi bisey. O ne abicim merak ettim şimdi !!madalya felan mı??